Putování za řemesly amerického západu 19.století & country bál

Akce Plzeň

Putování za řemesly amerického západu 19.století & country bál
Tradice a řemesla, Zábava, párty
Web organizátora:
www.westpark.cz
Další akce ve městě Plzeň

Putování za řemesly amerického západu 19.století & country bál

Zajímáte se o stará řemesla? Baví vás zkoušet si dávno zapomenuté dovednosti? Hráli jste si jako děti na kovboje a chtěli byste si to zopakovat? A co se tedy vydat přímo na Divoký západ? Neváhejte a přijeďte v sobotu 30.9. do West Parku! Je pro vás připravena spousta zábavy, her a dovedností.

Co vás čeká:

Nahlédnete do nezkreslené historie osidlování amerického západu. Stanete se na chvíli indiánem, kovbojem nebo zlatokopem a vyzkoušíte si jejich život na vlastní kůži! Naučíte se střílet z luku, házet tomahawkem, rýžovat zlato, lovit mustangy nebo házet lasem. Můžete se stát pomocníkem našeho šerifa a vyfotit se s ním v jeho voze nebo ochutnat speciality z Divokého západu.

Program bude zaměřen především na stará řemesla a dovednosti, které byly typické pro život na starém americkém západě. Jsou pro vás připraveny ukázky sedlářské práce, výroba střeliva a v neposlední řadě se dozvíte, proč a jak se značkoval dobytek na velkých rančích.

Komentované prohlídky muzea proběhnou tradičně ve 12:00, 14:00 a 16:00 hodin.

Jedním z hlavních bodů programu pak bude velká soutěž v lasování na speciálním lasovacím trenažeru! Přihlásit se může úplně každý a soutěžit budeme o velmi hodnotné ceny! Soutěž proběhne od 15:00 do 16:00 (délka závisí na počtu účastníků).

Tentokrát si přijdou na své i milovníci country hudby a tance, protože od 19:30 začne country bál se živou hudbou! Kapela bude upřesněna v nejbližších dnech. Během večera proběhne také soutěž v ochutnávání a poznávání ohnivé vody, tak neváhejte a přijďte si vyhodit z kopýtka!

Místo konání akce: West Park, Radčická 109, Plzeň
Datum začátku akce: 30. Září 2017 11:00
Datum ukončení akce: 30. Září 2017 23:55
Pravděpodobné souřadnice: 49.7545N 13.3518E

Případné změny si prověřte na webu akce Putování za řemesly amerického západu 19.století & country bál

Jméno organizátora: West Park
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce