Radio Jam

Akce Zlín

Radio Jam
Koncerty
Zelenáčova Šopa original, Zlín
Další akce ve městě Zlín

Radio Jam

Kapela vznikla v roce 1996, za dobu své existence se v ní vystřídalo mnoho skvělých muzikantů (Petr Vavřík, Dave Mendez, Petr Kovařík, Radim Hanke a další). Pod značkou Roland Digital Project kapela dlouhá léta vystupovala jako promotion band světoznámého výrobce hudebních nástrojů Roland. Na kontě má mnoho vlastních cd (Blue in Green 1996, Radiojam 1998, Sratus live 2000, Blue foundaton 2002, Violet project 2007, Roland Digital Project 2008). Kapela hraje směs blues, jazzu, rocku a etnické hudby. Na své si přijdou jak příznivci Jimiho Hendrixe, Cream, tak i moderního fusion.

Složení:

Jan Janík (kytara): Studoval kytaru u řady skvělých kytaristů např. u Rudiho Linky, Amita Chatterjee (Joe Zwinul), Andreje Šebana. V roce 2000 získal třetí místo na mezinárodní kytarové soutěži „Guitarfestival 2000" v kategorii Jazz/Blues. Jako studiový hráč se podílel na řadě nahrávek všech možných žánrů od world music po metal. Od roku 2005 do roku 2010 byl firemním hráčem spol. Roland pro východní Evropu. Na soutěži Nové tváře slovenského jazzu 2010 získal zvláštní ocenění v kategorii ethno jazz. Kromě elektrické kytary se věnuje gypsy swingu a studuje Flamencovou kytaru. Vystupoval spolu s Chris Duarte group, Guy Davisem, Josho Stephanem, Peterem Lipou v projektu „Django meets Duke“, Boro Lukičem, Janem Babičem, Vlado Vizárem, Andrejem Šebem a dalšími. Je čestným členem all star bandu „Fiorin jazz Orchestra“ (band legendárního jazzového clubu v Pule).

Marek Šlapanský (bicí): Profesionální bubeník a studiový hráč, zakládající člen a šéf bigbandu Fdur Jazzband, hrál s mnoha známými kapelami jako např. AG Flek, C&K Vocal, Janek Ledecký band, Wabi Daněk, Terry Lee Hale, Lazaro Cruz kvintet, Airfare, Tokyo. Byl také dlouholetým firemním hráčem spol. Roland pro východní Evropu a také prezentátorem této firmy pro ČR.

Vratislav Křivák (bass): žák Jaromíra Honzáka, Jaroslava Uhlíře, Karla Urbánka, basista bigbandu Fdur Jazzband a hlavně ten třetí na stejné vlně.

Místo konání akce: Zelenáčova Šopa original, Dlouhá 111, Zlín
Datum začátku akce: 23. Března 2017 19:00
Datum ukončení akce: 23. Března 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2291N 17.6702E

Případné změny si prověřte na webu akce Radio Jam

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
TROS DISCOTEQUOS
Dům kultury, Vsetín