Rainbow Run & Rainbow Fest Ostrava 2024

Akce Ostrava

Rainbow Run & Rainbow Fest Ostrava 2024
Festivaly, Sportovní akce, Zábava, párty
Další akce ve městě Ostrava

Rainbow Run & Rainbow Fest Ostrava 2024

Festival, který vám obarví život

Rainbow Fest je festival plný barev pohybu a československých hvězd. Rainbow Fest vznikl z původního projektu Rainbow Run, který se během 9 let vyvíjel tak, že z čistě běžecké akce se stal festival, který už obarvil přes 50 000 lidí a proto jsme se rozhodli zachovat pohyb, ale dát vám více muziky a barevného programu. Na Rainbow Festu vás tedy čeká běh, zábavní zóny, barevný program a více muziky.

Rainbow Run pro vás máme v podobě:
• 1 km Rainbow Run Kids (medaile + 1 házecí zóna) • 2 km Rainbow Run Family (medaile + 3 házecí zóny) • 5 km Rainbow Run (medaile + 5 házecích żón) • novinka Rainbow Run Neon 2 km (medaile + svítící tyč)

Brány jubilejních 10. narozenin Rainbow Festu se otevřou v 11:00 a celý program jsme sestavili tak, že nebude vědět kam dříve skočit :-). Kdyby náhodou jsme se někde netrefili do vašeho gusta, tak mrkněte na naše vytuněné zábavní zóny. Od 11:30 hod. do 14:30 hod. se můžete proběhnout duhovými zónami v Industriálním prostředí Dolních Vítkovic s trasami Rainbow Run Kids 1 Km, Rainbow Run Family 2 Km a Rainbow Run 5 km. A na večer, máme pro Vás připravenou novinku. Ve 21:00 hod. startuje Rainbow Run Neon 2 Km, kde na trase Vás budou čekat světelné a možná i trošku strašidelné překvapení. Rainbow Fest začíná od 15:30 hod., a že to bude hukot. První vystoupí Ostravská kapela Neminem a věští se jim budoucnost jako kapele Kryštof. Následně Vám k 10. narozenínám představíme naši Hymnu, kdy společně s ní a Duhovým Nebem obarvíme Dolní Vítkovice. A kdybyste měli málo barev tak budou následovat Duhové Hasičáky. Podvečerní program jsme obohatili o stand up komika a kouzelníka Richarda Nedvěda a poté už vystoupí jeden z nejpopulárnějších interpretů dnešní doby Ben Cristovao. Večerní program tak tady budeme Neonová párty s DJ LOWOU a následná aftérka do půlnoci.

11:00

Začátek akce: 25.05.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
Kino Luna, Ostrava
Festival Zdraví a Duše 2024
Výstaviště Černá louka, Ostrava
Mirai Summer Fest
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Den dětí
Zoo Ostrava, Ostrava
HUDEBNÍ ŽNĚ 2024
Poklad Ostrava-Poruba, Ostrava