RANGERS & PLAVCI

Akce Bílá Třemešná

RANGERS & PLAVCI

Wabi Daněk ze zdravotních důvodů zrusil do konce roku veškerá svá vystoupení...a proto mimořádná návštěva v Štěrbově vile!!! Country folková stálice a ikona, kapela RANGERS / PLAVCI v Štěrbově vile na Přehradě Les Království!!! Iva Hajnová (zpěv),
Max Presser (zpěv, mandolina, housle, foukací harmonika, kytara), Karel Macálka (zpěv, kytary),
Franta Goliš Drápal (zpěv, kontrabas), Mirek Řihošek (banjo, kytara)! Rok 2015 byl pro kapelu rokem významným. Skupina Rangers totiž v tomto roce oslavila 50 let od doby svého vzniku.
Ve vzpomínkovém pořadu, který měl premiéru v Divadle U Hasičů 16. 4. 2015, jsme prostřednictvím video projekce a dobových fotografií mohli sledovat jak šel čas, včetně zavzpomínání si na Tondu Hájka a Milana Dufka. Vedle běžného koncertování jsme s tímto pořadem “Rangers 50 let” uskutečnili ještě 12 koncertů, v podstatě napříč republikou včetně Slovenska. Gramofonová firma Supraphon k tomuto výročí vydala 3CD “Zlatá kolekce”, kde najdete písničky Rangers od těch nejstarších až po ty nejnovější. Kromě odehrání klasických koncertů jsme v létě tohoto roku, po více než třech letech působení v nové sestavě, vydali nové CD, podle roku vzniku nazvané “Rangers 2016“, které jsme pokřtili v Divadle U Hasičů, při příležitosti oslavy 70tých narozenin Mirka Řihoška. Těšíme se na Vás, bude to prima country večer!!! Vstupné 190,- Kč, děti do 15 let zdarma!

Místo konání akce: Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná
Vstupenky: http://prehradaleskralovstvi.cz/kulturni-leto.html
Datum začátku akce: 28. Července 2017 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.4569N 15.767E

Případné změny si prověřte na webu akce RANGERS & PLAVCI

Jméno organizátora: Štěrbova vila na Přehradě Les Království
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové