Rave Nation – 10 years – MARUSHA

Akce Pardubice

Rave Nation – 10 years – MARUSHA
Zábava, párty
IDEON Pardubice, Pardubice
Další akce ve městě Pardubice

Rave Nation – 10 years – MARUSHA

Legenda se vrací do Pardubic, po 21 letech! Ti, co zažili Marushu při její jediné návštěvě Pardubic v roce 1996 už možná ani nevěřili, že k nám znovu zavítá. Rave královna, jedna ze zakladatelek elektronické klubové scény, vinylová dáma, úspěšná producentka a bezesporu nejlegendárnější DJka světa. Tak se dá stručně popsat autorka těch největších rave hitů jako je "Somewhere over the rainbow", "Raveland" nebo "Deep". Udala směr světové taneční scéně a společně s Westbamem a dalšími hvězdami byla průkopnice a stálá djská účastnice Mayday a Love Parade. Zároveň jde o slušnou a milou dámu, která dodnes drží svůj vinylový standard, nikdy nesklouzla k CD playerům a svoje sety si dokáže za gramofony užít víc než většina současných mladých DJs. Je velká čest, že přijala pozvání na desetileté výročí Rave Nation, které se odehraje 18. 2. 2017 na výstavišti IDEON, Jiráskova 1963, Pardubice www.pvv.cz).

Je to opravdu symbolické místo, Pardubice jsou, jakožto kolébka české klubové scény, tradičním místem pro techno a DNB party už od devadesátých let a také je to výborná lokalita pro návštěvníky z větších českých měst - leží na hlavním železničním tahu mezi Ostravou a Prahou, takže se do Pardubic dostanou lidé z Prahy za hodinu, lidé z Brna za hodinu a půl, jedním z mnoha přímých spojů. Výstaviště IDEON je známé a prověřené party místo, kde proběhlo mnoho podobných akcí pod taktovkou DJ Agenta, zahráli zde například DJ Rush, Aphrodite nebo CJ Bolland. Teď k nim přibude nejslavnější rave ikona.

Marusha se těší a návrat do ČR, slíbila nadupaný rave set plný jejích slavných hitů, takže to bude stát za to. V posledních letech jsme mohli Marushu v ČR naživo slyšet jen při jejích dvou návštěvách na Trance Fusion v Praze a kdo tam byl, určitě si nenechá ujít další její vystoupení. A co nás kromě Marushy čeká ještě? Abychom se přiblížili a trochu zopakovali koncept Mayday Techno House party v L-klubu z roku 1996, stejně jako před 21 lety zahraje po boku Marushy její český protějšek – Ladida. Bude to taková noc dvou největších ženských jmen německé a české scény. Ladida tentokrát nepoužije ani Serato ani Final scratch, ale zahraje ostřejší techno set zase čistě z vinylů, jako dřív. Určitě se dočkáme i jejího největšího hitu Life Master, který se dokonce objevil i na kompilaci Mayday. Dále pak zahraje další legenda, tentokrát mužská - DJ Agent. Jedno z největších jmen zlaté české techno éry, průkopník, jež zaujal takové zahraniční hvězdy jako třeba Rush. Zakladatel vlastního labelu Fylo, dvorní DJ značky Pioneer, který hrál po celé Evropě. Z Agenta se postupem času stal především promotér, který do ČR dovezl ty největší jména a zorganizoval nespočet akcí. I přes jeho současnou vytíženost přijal pozvání na Rave Nation a tak ho po nějaké době zase uvidíme za gramofony. Dále se můžeme těšit na společný set techno veteránů Daha & Gingera, kteří v Pardubicích hrávali v éře největší slávy L-klubu a rádi se sem vrací. Můžeme se těšit na jejich klasické industriální techno. Večer pak doplní stylově různorodí DJs ze sestavy Rave Nation: Killer (acid rave), Lucas (classic trance), Benny (house), Shiva (psytrance) – viz. "Rave Nations DJs" a nesmíme zapomenout na současného největšího tahouna pardubické vynilové scény, který obnovil klasické party v L-klubu a pozval třeba i CJ Bollanda – Dje Klap-ina, který zahraje jeho osobitý techno set. Main stage tedy bude, tak jak je u Rave Nation zvykem, ryze vinylová záležitost. O kvalitní světla a zvuk EAV se postarají profesionálové z Wenkow sound. Můžeme se těšit i na projekce, tanečnice a další vychytávky. Jednou z nich je i druhá stage – DNB UNITY stage. Brány areálu IDEON se pro veřejnost otevřou v 19 hodin, kdy se za gramofony postaví i první DJ (podrobnější line-up bude zveřejněn později), konec akce je kolem 6:00 hodin ráno.

Na akci není povolen vstup s vlastním pitím a zbraněmi, u vstupu můžete být vyzváni k předložení tašek.

Předprodej lístků na síti Ticketportal (www.ticketportal.cz) začíná už 1.5. 2016 a první várka je za 330,- Kč, od 1.11.2016 za 370,- Kč a na místě za 400,- Kč

Více na www.ravenation.cz

Místo konání akce: IDEON Pardubice, Jiráskova 1963, Pardubice
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=15680604
Datum začátku akce: 18. Února 2017 19:00
Datum ukončení akce: 19. Února 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0346N 15.782E

Případné změny si prověřte na webu akce Rave Nation – 10 years – MARUSHA

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce