Reason To Care / Or / GnostaG

Akce Praha

Reason To Care / Or / GnostaG
Koncerty, Zábava, párty
Klub 007 Strahov, Praha
Další akce ve městě Praha

Reason To Care / Or / GnostaG / 007 Strahov

Narychlo domluvenej koncert, kterej je jasnym důkazem otřepanýho tvrzení, že pod tlakem vznikaj ty nejlepší věci. Reason To Care jsme dělali už několikrát, několikrát jsme na nich byli a pořád nemáme dost. Hardcore, kterej začíná myšlenkou, ne secvičenym breakdownem. Odkaz na kapely, který nemusely sázet podladěný riffy, aby byly dostatečně tvrdý. I po téměř deseti letech to má pořád ten stejnej tlak, s jakym se kluci odrazili ode dna. Stejnou jiskru v očích, zaťatý zuby a zápal pro věc.

"Tihle kluci vypadaj, že neuměj do pěti počítat a jenom celej život zevlujou s pivem v ruce před rockovejma klubama, ale nenechte se zmást. Ovládaj všechno, co potřebuje homo sapiens v 21. století k důstojný existenci: kytara, basa a bicí přežijou i Keitha Richardse!" Takovouhle definici se dočtete o Or na webu Silver Rocket a mně nezbývá, než souhlasit. Nezasloužíš si spoiler, tohle prostě musíš vidět. Malá nápověda: poslouchej noise punk při sešupu bobový dráhy na struhadle.

Politickej rap a punk k sobě patří víc, než by si dneska obě strany pomyslný barikády chtěly připustit. Špínu z pražský stoky angažovanýho rapu, kterej si nebere servítky, vynese na kopec GnostaG. Persona non grata současnýho establishmentu.

http://reasontocare.bandcamp.com/
http://ornoise.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/GnostaG-259131464449358/

Start lehce po sedmý hodině, aby se to stihlo.
Vstup rozumných 150 Kč.
Kouřit se nebude

Místo konání akce: Klub 007 Strahov, Chaloupeckého 1903 / Blok 7, Praha
Datum začátku akce: 6. Září 2016 19:00
Datum ukončení akce: 6. Září 2016 23:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0809N 14.3927E

Případné změny si prověřte na webu akce Reason To Care / Or / GnostaG / 007 Strahov

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce