Recitál Chantal Poullain se skupinou - Chansons

Akce Hodonín

Recitál Chantal Poullain se skupinou - Chansons
Koncerty
Dům kultury Hodonín, Hodonín
Další akce ve městě Hodonín

Recitál Chantal Poullain se skupinou - Chansons

Dům kultury Hodonín Vás zve na recitál Chantal Poullain s kapelou Chansons. Hluboko posazený sexy hlas, lahodná francouzština, jazzově laděná kapela pod vedením Štěpána Markoviče a atmosféra sladké Francie. Chantal Poullain zpívá jednak svoje vlastní písně, ale také tradiční francouzské šansony se šarmem jí vlastním.

Vstupné: 200 Kč předprodej, 250 Kč na místě

CHANTAL POULLAIN – rozená Francouzka, je u nás známá jako filmová i divadelní herečka. Zpočátku se její tvář však proslavila především díky manželství s Bolkem Polívkou, s nímž má syna Vladimíra Polívku (nar. 1989).
Chantal studovala základní klášterní školu ve Francii, už tehdy se zajímala o „pódia slávy“ a věnovala se baletu. Po maturitě na francouzském gymnáziu přesídlila do Anglie, kde přemýšlela, co dál. Nakonec se rozhodla pro studium Divadelní akademie v Ženevě.
Ani při studiích ani po nich neměla Chantal stálé angažmá, ale byla divadelní herečkou „na volné noze“, hostovala například ve Státním divadle v Ženevě.
Později se seznámila s Bolkem Polívkou a cestovala s ním po světě jako asistentka režie jeho představení, potažmo jako herečka.
Poté hostovala v Klicperově divadle v Hradci Králové, v pražských divadlech Ungelt a Na zábradlí nebo v činohrách Národního divadla, kde jsme měli možnost herečku spatřit například v představení Jiráskovy Lucerny.

Je patronkou a zakladatelkou nadace Archa Chantal.
Kapela:

Štěpán Markovič
Vít Švec
Ondřej Kabrna

Místo konání akce: Dům kultury Hodonín, Horní Valy 3747/6, Hodonín
Vstupenky: http://www.dkhodonin.cz/incoming.aspx?mrsid=1&eventid=7161
Datum začátku akce: 1. Června 2017 18:00
Datum ukončení akce: 1. Června 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.8511N 17.1327E

Případné změny si prověřte na webu akce Recitál Chantal Poullain se skupinou - Chansons

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce