Recyklojízda 2017 v Kladně

Akce Kladno

Recyklojízda 2017 v Kladně
Sportovní akce
Web organizátora:
www.ecobat.cz
Další akce ve městě Kladno

Recyklojízda v Kladně - připojte se na kole i jinak

Připojte se k týmu Recyklojízda 2017! V pátek 8. září ráno v 8,30 hodin zavítáme na třídící linku na použité baterie v areálu bývalé huti Koněv (Kladno, Huťská 249, provozovna AVE CZ).

Zveme všechny zájemce, aby sem za námi přijeli. Budeme zde organizovat zhruba hodinovou exkurzi po třídičce s výkladem o recyklaci baterií. Setkat bychom se zde měli i se zástupci města Kladna.

V 9,30 hodin vyrazí tým Recyklojízdy z třídičky přes Buštěhrad do Kralup nad Vltavou. Mezizastávka v Buštěhradu je plánována na 10,30 hodin na autobusové zastávce „U Macíků“. Kdo se chce připojit, je vítán. Zdolat trasu s námi může na kole, koloběžce, klidně i běžet. Připojit se k Recyklojízdě je možné kdekoliv po trase.

A proč Recyklojízdu pořádáme? Náš tříčlenný tým si dal za cíl projet Českou republiku od západu na východ, aby podpořil třídění a recyklaci baterií. A jak jinak než na kolech na baterky. Na elektrokolech hodláme zdolat přes 700 kilometrů. Vyjíždíme v úterý 5. září z Aše a končíme 14. září v nejvýchodnější obci republiky Bukovec. Celou akci děláme především proto, že chceme jít mezi lidi, mluvit s nimi o tom, že i když se někomu mohou zdát baterky malé, do koše rozhodně nepatří. Je potřeba je odnášet na sběrná místa, odkud putují na recyklaci. Chráníme tím životní prostředí. Projektem Recyklojízda také podporujeme Evropský den recyklace baterií, který připadá na 9. září.

Zapojit do projektu Recyklojízda se mohou i lidé v Kladně (Město Kladno) a okolí, a to hned dvěma způsoby. Jednak tím, že na sběrná místa přinesou použité baterie. A pak je tu druhá možnost – zájemci se mohou k týmu Recyklojízdy připojit, pár kilometrů zdolat společně a podpořit tak dobrou věc.

Sledujte nás na Recyklojízda 2017 a na ECOCHEESE.

Těšíme se na vás!

Místo konání akce: Kladno, Central Bohemian Region, Kladno
Datum začátku akce: 8. Září 2017 08:30
Datum ukončení akce: 8. Září 2017 09:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.1431N 14.1053E

Případné změny si prověřte na webu akce Recyklojízda v Kladně - připojte se na kole i jinak

Jméno organizátora: Recyklojízda 2017
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
T-Mobile Olympijský běh
Městské sady, Pelhřimov
Sportovní den
Náměstí Přemysla Otakara II., Vysoké Mýto