Repetitor [SRB] Koncert 2016

Akce Praha

Repetitor [SRB] Koncert 2016
Koncerty
KLUB FAMU, Praha
Další akce ve městě Praha

Repetitor [SRB], support

Heartnoize Promotion uvádí:

Kde končí energie většiny kapel, tam Repetitor teprve začínají! Jedna z nejvýraznějších srbských kapel se vrací do Prahy a přiveze s sebou nové album Gde Ćeš! Ana-Marija, Milena a Boris, reprezentanti takzvané Nové srbské vlny svádí svůj zhudebněný boj se světem prostřednictvím energických post-punkových rytmů a ostrých garážových melodií. V neděli 6. listopadu vystoupí v Klubu FAMU v Praze se supportem, který ještě oznámíme. Nenechte si ujít nádech vyhlášeného bělehradského nočního života!

REPETITOR post-punk | rock and roll | Moonlee Records | SRB
repetitor.bandcamp.com
facebook.com/repetitorbgd
Beskraj: youtube.com/watch?v=Tx-IO9h67zs
live: youtube.com/watch?v=PjdbRsGYMZ0

Repetitor rozhodně představují to nejlepší z bělehradské alternativní rockové scény. Mix heavy rock’n’rollu, post-punku a všeho mezitím zabalený v silných riffech a nekompromisních vokálech. Přímočaré, ale rozmanité songy postupně budují rotující zvukovou stěnu a navazují na to nejlepší z tehdy ještě jugoslávského punku sedmdesátých a osmdesátých let, byť pozorný posluchač zaregistruje i vlivy od Mudhoney, Fugazi po Sonic Youth a Pixies.

Nejenom, že se dvě dosud vydané desky Repetitor Sve što vidim je prvi put a Dobrodošli na okean umístily vysoko v žebříčcích (a nové album Gde Ćeš určitě nebude jiné) , ale proslavené energické koncerty zažily i festivalové veličiny jako Sziget, Exit Festival, Eurosonic, Pohoda nebo pražské United Islands. Možná je na to příliš brzo, ale bez přehánění můžeme říct, že se tato trojice stává jednou z ještě nenapsaných kapitol v rockových dějinách regionu. Jak píše známý hudební server Louderthanwar: “If you’ve ever seen this band live, you’ll know that there aren’t many who can thrill on a stage like Repetitor. Get into this. And go and see them. As soon as possible.”

Info o vstupenkách brzy.

www.heartnoize-promotion.cz

Místo konání akce: KLUB FAMU, Smetanovo nábřeží 2, Praha
Datum začátku akce: 6. Listopadu 2016 20:00
Datum ukončení akce: 6. Listopadu 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0817N 14.4132E

Případné změny si prověřte na webu akce Repetitor [SRB], support

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce