Restaurant Day

Akce Praha

Restaurant Day
Vaření, Gastronomie
Praha - různá místa, Praha
Další akce ve městě Praha

Restaurant Day

Restaurant Day je festivalem dobrého jídla a pití

Koná se 4x ročně - tentokrát 21. května, a po celém světě. Kdokoli si může otevřít svou vlastní restauraci, kavárnu nebo bar na jeden den.

Na jednoduchý princip festivalu pop up restaurací přišla skupinka milovníků jídla v Helsinkách. V květnu 2011 se v rámci prvního Restaurant Day otevřelo na 40 restaurací po celém Finsku a tato událost se okamžitě setkala s velkou úspěšností a tento festival jídla a pití se rozšířil po celém světě. Dnes to vypadá tak, že během 24 hodin se otevře na tisíce dočasných restaurací, stánků, domovů od New Yorku po Tokio a nápadům se meze nekladou. Pokud je zrovna krásně, ideální je postavit stůl na trávník a improvizovaný stánek je hotov. Lidé se po celém světě učástní Restaurant Day jednak pro zábavu a požitek z nových chutí, ale i zkušenost a investici do budoucna..

  • KDE: Kdekoliv - u vás doma, v kanceláři, na ulici, na pavlači, na dvoře, v parku, na nábřeží, v opuštěné tovární hale, v komunitním centru ... fantazii se meze nekladou.
  • JAK: Čím je koncept restaurace originálnější, tím více zákazníků přitáhne. Vyšinutost za každou cenu ale není v žádném případě podmínkou :) Stačí přinést dobré jídlo, přesně takové, jaké chutná vám. Cílem Restaurant Day je šířit dobrou náladu a společně se radovat z jídla připraveného s láskou. Restauraci si můžete otevřít zcela sami, s kamarádkou, s přítelem, s partou...
  • REGISTRACE: Pomozte svým budoucím klientům najít cestu do vaší restaurace a zaregistrujte se zde www.restaurantday.org/find


www.facebook.com/RestaurantDayPrague
www.restaurantday.org

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Pojez fest
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
Blišický guláš
Místní část Blišice, Koryčany
Food Day Festival 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno