Rockaway: pohled zevnitř

Akce Praha

Rockaway: pohled zevnitř
Přednášky a kurzy
University of Economics, Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

Rockaway: pohled zevnitř

Klub investorů vás srdečně zve na další přednášku letního semestru, tentokrát se vše bude točit okolo investiční skupiny Rockaway. Téma nese název „Rockaway: pohled zevnitř“ a našimi hosty budou pánové Robert Chmelař, Jakub Daxner a Adam Kolesa. Přednáška se uskuteční v úterý 4. 4. 2017 od 19:45 hodin na Vysoké škole ekonomické v Praze v místnosti RB 209.

Chtěli byste získat detailnější informace o fungování nejdiskutovanější investiční skupiny dneška, která se primárně soustředí na internetový byznys a technologické startupy? Jaké je její know-how a jakým aktuálním výzvám Rockaway čelí? Přichází konec éry tradičního private equity? Podnikáte či chcete začít a zajímá vás, jaké kvality si v u svých „founderů“ cení? Nebo si chcete při studiu vyzkoušet, jaké je to pracovat v inovativním prostředí investiční společnosti Rockaway? V tom případě se můžete taky těšit na představení letních stáží pro studenty v rámci programu Rockaway Academy.

Profily a témata hostů:

Robert Chmelař: Konec éry tradičního private equity

Jako investiční partner se k Rockaway připojil na jaře 2016. Ve světě financí strávil více než 12 let a jako investiční ředitel dlouhodobě pracoval pro Mid Europa Partners, jednu z největších private equity firem ve Střední a Východní Evropě. V rámci České republiky se podílel na známých investicích jako T-Mobile, Walmark, České radiotelekomunikace či Energy 21. Vystudoval obor Mezinárodní vztahy na Vysoké škole ekonomické a Finance na HEC Paris.

Jakub Daxner: Rockaway Ventures – co musí mít founder, aby uspěl?

Současně pracuje jako Project Lead v Rockaway, na starosti má mimo jiné startupy v Rockaway Ventures. Předtím působil v McKinsey, kde se věnoval primárně private equity. Jako konzultant získal i mnoho zkušeností z různých oborů jako telekomunikace a rychloobrátkové zboží. Vystudoval práva na Panevropské vysoké škole.

Adam Kolesa: Consulting versus klient aneb co se dá stihnout za 3 měsíce v Rockaway

V současnosti pro Rockaway taktéž pracuje jako Project Lead. Působí především v Mall Group, na starosti měl třeba projekt doručování zboží pomocí dronů. Pracoval 5 let v McKinsey, nejdříve jako business analyst a poté i jako projektový manažer. Podílel se na strategických a transformačních projektech, měl možnost pracovat například ve Španělsku či jižní Africe. Vystudoval ekonomii a finance na Karlově univerzitě a poté ekonomii na University of Edinburgh.

Místo konání akce: University of Economics, Prague, nám. W. Churchilla 4, Praha
Datum začátku akce: 4. Dubna 2017 19:45
Datum ukončení akce: 4. Dubna 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.084N 14.4409E

Případné změny si prověřte na webu akce Rockaway: pohled zevnitř

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha