Rodinný festival 2017

Akce Ústí nad Labem

Rodinný festival 2017
Akce pro děti, Festivaly
Web organizátora:
hranicar-usti.cz
Další akce ve městě Ústí nad Labem

Rodinný festival

Vážení rodičové, milé děti, srdečně Vás zveme na Rodinný festival! Akce je to nová, v Ústeckém kraji jedinečná. Naší upřímnou snahou je v dětech a rodinách probudit lásku k tvorbě a umění. Podle nás by mělo umění a kreativita být součástí našich životů od dětských let až do dospělosti.
Na Rodinném festivalu se z dětí sami stávají tvůrci. Poznávají své skryté stránky i vlastní nadšení pro tvorbu. Víme, že každé dítě je jedinečné a stejně tak i jeho cesta k inspiraci. Ta ho pak ale může provázet až do dospělosti.
Připravili jsme si pro Vás pestrý program vedený šikovnými umělci. Ve vnitřních prostorech na Vás čekají dílny, workshopy a představení, a v těch venkovních doprovodný program zdarma. Stavit se tak můžete na větší představení nebo jen na skok na něco menšího.
Rádi bychom povzbudili k tvorbě celou rodinu, protože společná kreativní činnost může být silným i zajímavým zážitkem. V programu si tak můžete vybrat pořady pro rodiče s dětmi nebo jen pro samotné děti.

Většina programu se bude odehrávat v prostorách Galerie Hraničář. Velice nás těší, že naši vizi tradičního festivalu pro rodiny s dětmi vyšli nadšeně vstříc všichni naši partneři: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem - UJEP, Základní umělecká škola Evy Randové, Dětské oddělení Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem, Městský obvod Ústí nad Labem-město a Veřejný sál Hraničář

Místo konání akce: Veřejný sál Hraničář, Prokopa Diviše 1812/7, Ústí nad Labem
Datum začátku akce: 22. Září 2017 09:00
Datum ukončení akce: 24. Září 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6635N 14.0327E

Případné změny si prověřte na webu akce Rodinný festival

Jméno organizátora: Veřejný sál Hraničář
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
CIRKUSÁCKÁ POHÁDKA
Krušnohorské divadlo, Teplice
O Honzovi a víle Verunce
Dům kultury Střelnice, Rumburk
FOOD festival 2024
Mírové Náměstí, Kadaň