Rok ohnivého fénixe - Přednáška

Akce Brno

Rok ohnivého fénixe - Přednáška
Přednášky a kurzy
V.bistro, Brno
Další akce ve městě Brno

Rok ohnivého fénixe - Přednáška

Přivítejte s námi příchod nového čínského roku Ohnivého fénixe (kohouta), který začíná 3.2.2017. Co nám nový rok přinese kromě všeobecného nadšení pro věc, vytrvalosti, upřímnosti, talentu, sebekontroly, vášně, dobrodružství a klidu v rodinných záležitostech?

Čínský lunární kalendář je pravděpodobně nejstarší na světě. Základy tohoto kalendáře jsou staré asi pět tisíc let. Každý tento rok v kalendáři má k sobě přiřazeno jméno zvířete, podle čínského zvěrokruhu. Jména se opakují periodicky v podřadí krysa, buvol, tygr, zajíc, drak, had, kůň, ovce, opice, kohout (fénix), pes, vepř.
Tato zvířata nám určují dvanáctiletou periodu, která se kombinuje s další periodou - pětiletou, kde se střídají základní elementy: dřevo, oheň, země, kov a voda. Dále se v kalendáři střídá princip Yang a Yin.

Mnohem více o čínské astrologii, Feng Shui a nadcházejícím roce Fénixe se dozvíte na přednášce Jaroslava Vydržela. Další info najdete na jeho webu: http://www.skolacinskeastrologie.cz/ nebo facebooku: https://www.facebook.com/cinskyhoroskop/?fref=ts

Možnost domluvení termínu konzultace osobního horoskopu.

Vstupné: 150 Kč

Předprodej vstupenek ve V.bistru.
Účast je nutné potcrdit na emailu: hana.pavlickova@bioobchod.cz.

Místo konání akce: V.bistro, Jánská 11/13, Brno
Datum začátku akce: 6. Února 2017 17:00
Datum ukončení akce: 6. Února 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1945N 16.6103E

Případné změny si prověřte na webu akce Rok ohnivého fénixe - Přednáška

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce