Role & Houpací Koně & Tomáš Palucha - Radio Wave Live Sessions

Akce Plzeň

Role & Houpací Koně & Tomáš Palucha - Radio Wave Live Sessions
Koncerty, Zábava, párty
Papírna Plzeň, Plzeň
Další akce ve městě Plzeň

Role & Houpací Koně & Tomáš Palucha - Radio Wave Live Sessions

Nenápadná kultovka Houpací koně z Ústí nad Labem, pražští floutci Role a mystici Tomáš Palucha zakládající si na atmosférické souhře dvou kytar. To je rvní Radio Wave Live Session v tomto roce.
V Plzni. V Papírně. Vstup je zdarma.

ROLE
Role jsou trojice úzce spjatá s Radiem Wave, poprvé se o kapele posluchači dozvěděli skrze pořad Startér a vidět byli i na loňské slavnostní otevírače našeho proskleného studia. Víc se o Role dočtete v recenzi: „Jazyk ROLE je pak na kost ořezanou civilní poezií skládající se z těch nejjednodušších rýmů a pasáže typu „víc víc háro stříhám, oči už asi nemá“ nebo „Lazarská je plná slibů, ale realita má svoje meze“ jsou v podání ROLE důkazem toho, že i čeština má v kytarové hudbě své místo.“
http://bit.ly/2k8oW8n

Houpací koně
Představovat kapelu Houpací koně už snad není potřeba. Na scéně jsou už od devadesátých let a jejich hudba silně ovlivněná kytarovkami jako Sonic Youth se v průběhu času stala nejpřiléhavějším soundtrackem k životu v Ústí nad Labem. Houpáči, jak se skupině často říká, nedávno vydali album Kde jste mý přátelé dneska v noci.
http://bit.ly/2g1moac

Tomáš Palucha
Tomáš Palucha, jehož album Guru si vysloužilo nominaci v kategorii Deska roku cen Vinyla. Konceptuální album je postavené na atmosférických plochách, kytarových dronech a nesmrtelných melodiích. Na nahrávce se vystřídají hudebníci jako Aran Epochal, písničkář Tim Remis, Alexis Fleisig z post-hardcore legendy Girls Against Boys nebo Jon Schmersal z živé sestavy Caribou. O Guru se víc dočtete v první http://bit.ly/2kiP7eU a druhé recenzi http://bit.ly/2k8xRGQ v rubrice Deska týdne. A vůbec nejlépe uděláte, když si dvojici přijdete poslechnout naživo na vůbec první zastávku Radio Wave Live Session v roce 2017.

Místo konání akce: Papírna Plzeň, Zahradní 173/2, Plzeň
Datum začátku akce: 28. Února 2017 11:00
Datum ukončení akce: 28. Února 2017 14:55
Pravděpodobné souřadnice: 49.7364N 13.3862E

Případné změny si prověřte na webu akce Role & Houpací Koně & Tomáš Palucha - Radio Wave Live Sessions

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce