Roni Size pres. New Forms Live

Akce Praha

Roni Size pres. New Forms Live
Koncerty
Web organizátora:
www.roxy.cz
Další akce ve městě Praha

Roni Size pres. New Forms Live @ROXY

DnB legenda Roni Size oživí v ROXY New Forms Live

Roni Size pres. New Forms Live @ ROXY
9. 3. 2018 – Start 23:00
Support: TBA

Předprodej : 390 czk + popl.
NoD: 400 czk
Goout
CZ: https://goout.net/cs/listky/roni-size/deub/
EN: https://goout.net/en/tickets/roni-size/deub/
Tpro: https://www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2242896-roni-size.html

Legendární britský producent, držitel Mercury Prize a pioneer drum&bassu a junglu Roni Size přiveze v březnu do ROXY New Forms Live. Mnoha oceněními ověnčené album oslavilo tento rok dvacet let. Roni Size přiveze v březnu live show, kdy znovu a zcela sám složí na pódiu toto stěžejní drum&bassové album. Bude obklopený masivní 3D audio-vizuální show vytvořenou speciálně pro tuto příležitost. Naprostá nutnost pro všechny DnB a jungle headz!

Roni Size není třeba představovat, mohykán junglu, breakbeatu a drum&bassu patří už roky do síně slávy všech lámaných odnoží elektroniky. Po delší odmlce o sobě dal pořádně vědět opět až před třemi lety, kdy vydal první nový materiál od roku 2008. Následovalo znovuobnovení klasického drum&bassové labelu a projektu Full Cycle s parťákem Krustem a live show legendárních Reprazent (u nás třeba na Colours of Ostrava). V roce 2017 se rozhodl vytvořit na bass music scéně něco ještě nevídaného - složit znovu a live stěžejní 90-tkové album New Forms. Roni Size dal dohromady všechny původní nástroje, mašinky a samply použité ve studiu a obklopen masivní vizuální show vyrazil na britské festivaly.

Vystoupení na Hospitality In The Park a bristolském Downs Festival vzbudilo skvělé reakce v drum&bassové komunitě a New Forms vyráží v roce 2018 i na celo-evropské turné, ve kterém nebude chybět ani Praha. V ROXY oživnou opět pro jeden večer nesmrtelné tracky Brown Paper Bag nebo New Forms. 9. březen je naprostá povinnost pro všechny, kterým v žilách koluje junglová krev.

EN
DnB and Jungle legend Roni Size has announced a new immersive live show, which will include tracks from his classic album 'New Forms'. This will be the first time Roni has played 'New Forms', his 1997 Mercury Prize-winning album in full solo. His set will include original renditions and remixes of the LP’s 23 tracks. He will also be debuting a new A/V experience which promises a combined instrument and hardware show featuring state-of-the-art projection mapping in the form of a ‘light box’. All this for the first time ever in the Czech Republic on 9th March 2018. A must go for all DnB headz!

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/roni-size-new-forms-anniversary-live/deub/
Datum začátku akce: 9. Března 2018 23:00
Datum ukončení akce: 10. Března 2018 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0907N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce Roni Size pres. New Forms Live @ROXY

Jméno organizátora: Roxy Prague
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce