Rozlučka s prázdninami aneb Hurááá do školy

Akce Praha

Rozlučka s prázdninami aneb Hurááá do školy
Akce pro děti
Další akce ve městě Praha

Rozlučka s prázdninami aneb Hurááá do školy

Akce Rozlučka s prázdninami aneb Hurááá do školy je určena pro rodiny s dětmi a pro všechny ostatní, kteří si chtějí pořádně užít příjemně strávené poslední prázdninové sobotní odpoledne.

Ve Sportovní areál Šeberov bude pro Vás zajištěn opravdu pestrý a bohatý program plný zábavy, legrace, soutěží, sportu i kultury. Samozřejmostí bude i zajištění občerstvení.
___________________________________________________
VSTUPNÉ

Vstupné 100 Kč, děti do 15 let ZDARMA.
(Proč chceme vstupné a co vše za vstupné dostanete? Čtěte dál.)
___________________________________________________
KOHO PODPOŘÍTE?

Svojí účastí podpoříte Nadační fond Veroniky Kašákové, který je patronem této akce, jejíž výtěžek půjde právě na pomoc dětem z dětských domovů připravit se na jejich vstup "do života".
___________________________________________________
NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT?

Na akci si přijde na své opravdu každý, počínaje těmi nejmenšími, pro které bude připraven veselý klaun, který bude modelovat balónky dle přání dětí a taky s nimi bude skotačit a dovádět, v případě zájmu i tančit a vyrábět obří bubliny.

Pro dětí všech věkových kategorií jsou připraveny zajímavé soutěžní disciplíny s pohádkovými postavami, a to o hodnotné ceny.

Vaše děti mohou během celého odpoledne využít i malování na obličej.

Pro všechny děti bude zajištěno spousta dalších zábavných atrakcí, jako skákací hrad, bazén s kuličkami a skluzavkou pro ty nejmenší, trampolíny, dětské hřiště, dětský koutek se skluzavkou, výtvarný koutek a multifunkční hřiště.

Dále zde bude k dispozici ukázka hasičské práce a techniky Sboru dobrovolných hasičů Prahy 11, včetně tolik populárního "stříkání pěny", (doporučujeme vzít dětem náhradní oblečení).

Po celou dobu akce bude k dispozici i fotokoutek se spoustou pohádkových kostýmů, postaviček, zvířátek a dalších rekvizit, se kterými si můžete nechat udělat nezapomenutelné fotografie, které si můžete rovnou odnést.

Máte-li doma talentované dítě, které se chce pochlubit tím co dovede a v čem je fakt dobré, můžete jej přihlásit do naší soutěže "Hledá se talent", kde se budou jednotlivé "talentované" děti natáčet na video a o vítězi pak rozhodne široká veřejnost při hlasování na facebooku. Vítěz této "talentové" soutěže získá hodnotný dar a dále podporu v rozíjení jeho talentu.

I pro dospělé určitě máme něco přichystané. Například turnaj v beachvolejbalu, pokud máte zájem se zúčastnit, je nutné se co nejdříve přihlásit do zprávy na facebooku Rozlučka s prázdninami Šeberov, na email exclusive@dumrealit.cz nebo na tel. čísle 777 585 254.

I na podiu bude o zábavu postaráno, například vystoupí mistryně světa v pole dance Alex Kalousová, i se svými dětskými svěřenci. Pro děti bude připraveno kouzelnické divadlo, vystoupení nejlepších roztleskávaček v ČR, pěvecká vystoupení hvězd muzikálů - Michaela Gemrotová, Kamila Nývltová, Natálka Grossová a Michaela Horká, a zlatým hřebem večera pak bude vystoupení Ivy Frűhlingové.

Celým zábavným odpolednem bude provázet Lucie Špaková, moderátorka TV Prima.

Místo konání akce: Sportovní areál Šeberov, K Hrnčířum 174 (ZA fotbal.hřištěm), Praha
Datum začátku akce: 2. Září 2017 13:00
Datum ukončení akce: 2. Září 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0099N 14.514E

Případné změny si prověřte na webu akce Rozlučka s prázdninami aneb Hurááá do školy

Jméno organizátora: Rozlučka s prázdninami Šeberov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Dětský sportovní den a kulturní odpoledne
Venkovní areál DK Střelnice, Rumburk