Rozsvícení vánočního stromečku UTB

Akce Zlín

Rozsvícení vánočního stromečku UTB
Kultura
Fakulta managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně, Zlín
Další akce ve městě Zlín

Rozsvícení vánočního stromečku UTB

Rok 2016 se pomalu chýlí ke konci. Zároveň však nastává nejkouzelnější období v roce – Vánoce. K nim neodmyslitelně patří rozsvěcování vánočních stromů, čímž se slavnostně zahajuje nejkrásnější část roku. Nejinak tomu je i na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

Přijďte s námi v úterý 6. prosince rozsvítit univerzitní vánoční stromeček a nasát kouzelnou atmosféru Vánoc, užít si kulturní program a dát si svařené víno.

Návštěvníci z řad studentů jistě ocení první předvánoční dárek v podobě rektorského volna, a to od 15.30. Celá událost se uskuteční před budovou U2 na ulici Mostní, kde ji v 16.30 zahájí proslov rektora Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně prof. Ing. Petra Sáhy, CSc. a prezidentky Studentské unie UTB Denisy Velešíkové. Poté se představí se svým hudebně-dramatickým vystoupením děti z Univerzitní mateřské školy Qočna.

Stromeček poprvé zazáří v 16.50 hodin. Po rozsvícení vám zazpívá Univerzitní sbor pod vedením Lenky Neubauerové. Poté rozproudí atmosféru Cimbálová Muzika Rováš. Program bude ukončen v 18.00 ve Wichterleho sálu, kde se bude promítat oblíbená pohádka Tři oříšky pro Popelku.

V průběhu celé akce si budete moci prohlédnout malé vánoční trhy, dát volnost své kreativitě a nazdobit si křupavý a voňavý perníček. A pokud jste zlobili, mějte se na pozoru, zastaví se za námi totiž i Mikuláš s bandou neposedných čertíků. Co myslíte, zachrání vás nějaký anděl?

Zajisté bude i něco dobrého k snědku a pití, protože Koleje a menza UTB si pro vás připravila svařené víno, punč, cukroví nebo klobásky.

Akci pořádá Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně ve spolupráci se Studentskou unií UTB.

Moderuje Michal Halačka.

Místo konání akce: Fakulta managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně, Mostní 5139, Zlín
Datum začátku akce: 6. Prosince 2016 16:30
Datum ukončení akce: 6. Prosince 2016 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.221N 17.6572E

Případné změny si prověřte na webu akce Rozsvícení vánočního stromečku UTB

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce