Run Monkey Run no.3

Akce Vsetín

Run Monkey Run no.3
Koncerty
Tři opice, Vsetín
Další akce ve městě Vsetín

Run Monkey Run no.3

Nedělní nu-metalově laděný koncert ve vsetínském klubu 3 Opice - to je Run Monkey Run no.3. Pořádající kapela Szkrat zde tentokrát dotáhne své kámoše Animal Orchestras, jejichž koncert započne speciální Kuchařskou Show Járy Bonna! Příjmi tedy pozvání a stav se podívat, jak se to krájí a jak se to řeže. Dojdi zavzpomínat též na éru nu-metalu. Tedy stylu, který vznikl v době 90.let právě kombinací heavy metalu s hip-hopem, grungem, punkem, či funky. Přestože dnes mnoho lidí považuje nu-metal za neaktuální žánr, odkaz původních kapel je věčný a inspiruje dodnes mladé kapely právě svou živelností a kombinováním stylů. Jak řekl jeden anonymní fanoušek: "Nu-metal sice nefrčí na Óčku, ale scéna je to hodně živá.". Pokud o tom něco víš, nezapomeň pozvat i své kámoše a hlavně mysli na to, že v pondělí 1.5. je státní svátek!

Během večera zahrají:

/ ANIMAL ORCHESTRAS / crossover-rap-beatbox / Zlín /
Zlínská formace nadaných zvířat, které se nebojí popustit uzdu svým pudům! Koncert Animal Orchestras se obvykle vyvíjí v dopředu nejasném průběhu, což rozpoutává vždy vlny beatbox freestylů, prasečin a jamů. České texty v podání rapperů Járy Bonna a Jimmyho jsou velmi uvážené, čitelné i k zamyšlení. Koncertu bude předcházet Kuchařská Show Járy Bonna. To je velmi dobrá zpráva pro všechny příznivce, kteří mají rádi originalitu, skill a vtip. Bude se krájet, sekat i vařit, doopravdy se zde můžeš i najíst.

"Pomáhat A Chránit": https://youtu.be/52vfM1YTsj8
"Není To Jednoduchý": https://youtu.be/-UHFkQ1TsOs

http://bandzone.cz/animalorchestras

&

/ SZKRAT / rap-rock / Zlín /
Szkrat je rap-rocková formace postavená na základech nu-metalu. Tato formace je ve své tvorbě silně ovlivněna živelností kapel jako jsou Linkin Park, Limp Bizkit, Rage Against The Machine, Korn, či Crazy Town. Szkrat mimo jiné v lednu 2017 právě Crazy Town při jejich evropské tour předskakovali v pražském Rock Café. Na koncert do Tří Opic chystají Szkrat speciální show, kde zazní i několik novinek.
"Naše svépomocí nahrané písně dostal pod dohled mixu a masteru uznávaný český producent a mixážní inženýr Ecson Waldes. K písni Salvation Army, která tak díky tomu tlačí jako burácející nákladní vlak, jsme natočili videoklip, který nám režíroval a točil vizuální mistr Drahoš Lysák (známý například prací pro Rytmuse). S tímto klipem jsme byli zařazeni mezi 12 nejlepších videoklipů roku 2016, a to z pohledu uznávaného hudebního serveru Musicserver."
"Naši hudbu nazýváme rap-rock, je jemná jako dýka, se kterou byly prováděny jisté oblíbené židovské operace, na živo ti dá pěkně pokouřit. Mícháme tvrdé kytary a rap do vražedných kombinací. Když naši muziku hrálo špitální rádio, tři pacienti v kómatu se sebrali a šli domů."

"Salvation Army": https://youtu.be/QdEbZwfdoDw
"Pathfinder": https://youtu.be/GoGEiVr7GRw

http://bandzone.cz/szkrat

Vstup 69,- Kč.

Místo konání akce: Tři opice, Mostecká 362, Vsetín
Datum začátku akce: 30. Dubna 2017 21:00
Datum ukončení akce: 1. Května 2017 01:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.3401N 17.9923E

Případné změny si prověřte na webu akce Run Monkey Run no.3

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce