Salamandra koncert

Akce Ostrava

Salamandra koncert
Koncerty
Barrák music club, Ostrava
Další akce ve městě Ostrava

Salamandra, Eufory, Dorien - klub Barrák, Ostrava!

Blíží se podzim a ostravská metalová stálice SALAMANDRA po úspěšné festivalové sezóně opět zavítá domů - do ostravského klubu BARRÁK!!!

Letos si jako hosty přiveze rostoucí mladou slovenskou heavy - power kapelu EUFORY - která za první dva roky již stihla vydat své první album a jejíž energické vystoupení nemůže Ostravskému publiku uniknout!

Dalšími hosty bude Ostravská hard - rocková kapela DORIEN, se kterou již Salamandra vystupovala mimo jiné na akcích Motoscuk radia Čas Rock v Hlučíně a naservíruje posluchačům dávku poctivého bigbítu!

Věříme, že dorazíte tradičně v hojném počtu a vytvoříme perfektní atmosféru!!! Nezapomeňte pozvat i přátele a všechny příznivce rockové muziky, sdílejte událost a ptejte se nás na cokoli!!!

Vstupenky bude možno za zvýhodněnou cenu zakoupit v pobočkách Ostravského informačního systému a klubu BARRÁK. O zahájení předprodeje Vás budeme informovat! Mediálním partnerem koncertu je rádio ČAS ROCK.

A jelikož letos se Salamandrou nevystupujeme následující den na žádné další akci, jsme přesvědčeni, že afterpárty s fanoušky a kamarády bude stát skutečně za to!!!

Místo konání akce: Barrák music club, Havlíčkovo nábřeží 28, Ostrava
Datum začátku akce: 21. Října 2016 20:00
Datum ukončení akce: 21. Října 2016 23:55
Pravděpodobné souřadnice: 49.8365N 18.296E

Případné změny si prověřte na webu akce Salamandra, Eufory, Dorien - klub Barrák, Ostrava!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Laco DECZI a CELULA NEW YORK
RnR GARAGE Martinov, Ostrava
Tomáš Klus & Cílová skupina
Letní scéna Amfi, Ostrava
HABERA&TEAM – TOUR 100
Ostravar Aréna, Ostrava