Sara Niemietz & W. G. Snuffy Walden (USA)

Akce Jablonec nad Nisou

Sara Niemietz & W. G. Snuffy Walden (USA)

Písničkářka Sara Niemietz je americká písničkářka a herečka, ovlivněná srdcem jazzu a duší blues. Píše skladby s moderním přesahem. Na aktuálním evropském turné Saru doprovodí skladatel a kytarový virtuóz W. G. Snuffy Walden, který dokresluje hudební krajinu pro Sařiny plné vokály.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SARA NIEMIETZ, mladá zpěvačka, herečka, skladatelka a hráčka na kytaru, basu a piano, rodačka z Chicaga se před deseti lety přestěhovala do Kalifornie, aby zde mohla plně rozvinout své schopnosti. V té době již měla za sebou zkušenosti z účinkování na Broadwayi. Začala se objevovat i v televizi a ve filmu. Nahrála vokály ke spoustě filmových soundtracků a alb B. J. Thomase, vydala čtyři alba a zazpívala si na Times Square před 50 tisíci lidmi. Sara se také podepsala jako autorka pod sountracky k některým současným filmům. V roce 2016 se připojila k projektu Postmodern Jukebox, se kterým se účastnila bezpočtu amerických koncertů a dvou evropských turné, stejně jako i nahrávání ve studiu. Sařiny srdečné písně si našly cestu k fanouškům přes sociální média, kde Saru nyní sleduje přes 19 milionů lidí. Její videa s Postmodern Jukeboxem dosáhla milionů shlédnutí.

Od roku 2012 Sara začla spolupracovat se skladatelem W. G. SNUFFY WALDENem, muzikantem, který hrál např. ve skupině Erica Burtona (The Animals), ale spolupracoval i s dalšími známými umělci jako jsou Stevie Wonder, Greg Lake (Emerson, Lake & Palmer), B. J. Thomas, Donna Summer, Chaka Khan a mnoho dalších. Walden je ale známý především jako skladatel filmové hudby. Za soundtrack k seriálu Západní křídlo Bílého domu získal cenu Emmy. Během své kariéry získal 26 nomimací na ceny BMI. V roce 2001 také vydal své sólové album.

Na svých koncertech akustické duo hraje autorskou hudbu i převzaté skladby ve vlastních aranžích.

Více na http://www.ejbc.cz/akce-koncerty-besedy/

Místo konání akce: Eurocentrum Jablonec n.N., Jiráskova 9, Jablonec nad Nisou
Vstupenky: http://www.ejbc.cz/akce-koncerty-besedy/
Datum začátku akce: 26. Dubna 2018 20:00
Datum ukončení akce: 26. Dubna 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7232N 15.1724E

Případné změny si prověřte na webu akce Sara Niemietz & W. G. Snuffy Walden (USA)

Jméno organizátora: Eurocentrum Jablonec n.N.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
PETR ŠPAČEK & BAND
Společenský Dům, Jilemnice
Čarodějnice v Jilemnici
areál Kuvajt, Jilemnice
SANDRA (DE)
Kongresové centrum Praha, Praha