Shared service centra - nový fenomén v zaměstnávání

Akce Praha

Shared service centra - nový fenomén v zaměstnávání
Přednášky a kurzy
University of Economics, Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

Shared service centra - nový fenomén v zaměstnávání

Přednáška je zaměřená na v současnosti velmi aktuální a diskutované téma na českém trhu – shared service centra (SSC).

Tato centra jsou významným hráčem na pracovním trhu, jelikož SSC business je druhým největším zaměstnavatelem v ČR, hned po automotive a do roku 2020 by měl zaměstnávat téměř 75 000 lidí.

Mezinárodní prostředí, multikulturní týmy a významné zahraniční projekty jsou charakteristickým znakem těchto business center.

Jak probíhá výběrové řízení, jaká očekávání má management od budoucích zaměstnanců, jaké nejčastější pozice zde můžete nalézt a zároveň jaký kariérní postup můžete očekávat?

Tyto a další otázky vám během naší přednášky zodpovíme, nasdílíme s vámi tipy a triky, jak zapůsobit na pohovoru, s jakými nejčastějšími chybami se potkáváme v CV a na co se připravit ve chvíli, kdy už do nějaké společnosti nastupujete.


Přednáší:
Jana Ivancová
Team Leader Multilingual & Finance, SSC & BPO
CPL Jobs

V CPL Jobs působí už téměř 4 roky, kde vede největší pražský tým Multilingual (SSC & BPO). Kromě recruitmentu se věnuje rozvoji a motivaci týmu a zároveň školením a workshopům. V době působení v CPL měla možnost spolupracovat s předními mezinárodními společnostmi, kterým radila a pomáhala při náborových procesech.


Štěpánka Kavanová
Client Relationship & Business Development Lead CZ
CPL Jobs

Po několikaleté zkušenosti v recruitmentu má v současné chvíli na starosti Client Relationship Management a Business Development pro oblast ČR a pracuje na projektech pro přední mezinárodní společnosti se zaměřením hlavně na oblast SSC & BPO. Zároveň se podílí na organizaci workshopů ať už pro kandidáty, tak i pro team leadery a manažery.

Místo konání akce: University of Economics, Prague, nám. W. Churchilla 4, Praha
Datum začátku akce: 11. Dubna 2017 18:00
Datum ukončení akce: 11. Dubna 2017 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.084N 14.4409E

Případné změny si prověřte na webu akce Shared service centra - nový fenomén v zaměstnávání

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce