Side Effect graffiti movie premiere

Akce Brno

Side Effect graffiti movie premiere
Divadlo, kino
Další akce ve městě Brno

Side Effect graffiti movie premiere+Pasr/Pantograffiti jam vol.7

Dlouho očekávané graffiti video z Brna s názvem Side effect je konečně tu!
Po sériích videí Eastside a Usual suspect, které se staly kultovními, je tu další videosnímek z moravské metropole, který vás vtáhne do atmosféry graffiti kultury poslední doby. Video mapuje počínání lokálních top writers na ulici i na odstavkách nejen v Brně a okolí, ale i v různých koutech světa. Přibližně hodinový snímek vás uvede do transu svojí sílou, jak to místní scéna umí! Video vychází pod vlajkou labelu Disgrafix, což je léty osvědčená známka kvality!
Aby na vás ta brněnská pouliční atmosféra dopadla v úplném maximu, postará se o hudební doprovod trueschooler Pasr ze stáje LATA/ BRNO REPREZENT. O tom, že předvede se svojí bandou totální strop na stagi není nutno vézt delší debaty. Záda mu navíc bude krýt Dj Busteraz!
Není asi vhodnější persony na pozici Dj pro tento mejdan, než je OPIA. Tento graffiti pionýr 90. let tu před téměř 25 roky odpaňoval stěny a odstavky, následně kryl záda kultu s názvem Naše věc a dnes představuje špičku mezi producenty a djs. Jen blázni jsou ti, co pochybují, že tento mejdan z hlavy jen tak nedostaneš...
Mimo to si pro tebe svuj set připraví taky Dj rubenz, čekej tedy poctivý warmp up i after.

Začátek párty 21:00, vstup 150,-. Kapacita klubu favál je omezená. Doporučujeme využít předprodeje v Pantograff art store.

Jak je již poslední roky tradicí, v den premiéry videa proběhne také Pantograff art store graffiti jam. Ten bude tentokrát opět na stěně Šmeral. S ohledem na počasí bude jam skromnější, nicméně na místě samozřejmě můžeš koupit barvy a místo točeného piva bude na místě teplý čaj a rum!

Začátek jamu 11:00. V případě dotazů kontaktuj profil Ondra Pantograff.

Udělali jsme peklo na premiéře Low Society, oheň hořel i při preméře Dies Irae a vrcholem byla premiéra One Step Beyond - Graffiti movie. Premiéra striktně brněnského videa Side effect bude ale ještě dál. Přeci jen má Brno své graffiti video po 7 letech a to se v atmosféře rozhodně projeví!

Místo konání akce: favál, Křížkovského 22, Brno
Datum začátku akce: 2. Prosince 2017 11:00
Datum ukončení akce: 3. Prosince 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1847N 16.5798E

Případné změny si prověřte na webu akce Side Effect graffiti movie premiere+Pasr/Pantograffiti jam vol.7

Jméno organizátora: Panto Graff
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub