Silent Era (USA) 2018

Akce Brno

Silent Era (USA) 2018
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Silent Era (USA), I Am Pentagon, Aralkum

SILENT ERA (USA, melodický punk/HC)
Kalifornská čtveřice hrající politický a zároveň melodický punk právě vydala po demo kazetě a 7" svoji debutovou velkou desku s názvem "O Horizon". O vydání se postaralo u nás dobře zapsané vydavatelství Sabotage records. Svižný rytmus a výrazný dívčí vokál nás odvane z Oaklandu do Polska, konkrétně navodí zlatou etapu kapely Post-Regiment, melodická a zároveň značně náladová kytara zase připomene nebožtíka Dickie Hammonda, zejména jeho melo - HC kapely včele s HDQ nebo rané LEATHERFACE. Nasazení a rychlost trochu brání označit SILENT ERA za post punk, ale ta tížívá zároveň potemnělá nálada se zvuku kapely drží jako lesk na černém sametu. V sestavě najdeme nejen v Brně známe členy THE NEW FLESH, ale také hráče a hráčky z Criaturas, Deskonocidos, Neon Piss a samotného kytaristu Matta pak můžeme znát díky článkům a rádiovému pořadu v legendárním Maximum Rocknroll.
https://silenterabayarea.bandcamp.com
https://silenterabayarea.tumblr.com/

I AM PENTAGON (CZ, hardcore)
Kapela složená ze členů kapel jako např. Kovadlina, Balaclava, Kevorkian nebo the Airbags vychází primárně z melodického devadesátkového hard coru, ale drží ho spíše ve středním tempu a pod tlakem emocí. Minulý rok vyšla na Damage Done deska "Zdi nemluví", letos je v očekávání nahrávka nová, o jejíž vydání se postará zbrusu nový label Pushteek records.
http://iampentagon.bandcamp.com
www.facebook.com/iampentagon

ARALKUM (CZ, neocrust)
Členové a členka GATTACA, EMPTY HALL OF FAME, APOLITA, ROSA PARKS nebo HLEDÁNÍ a jejich temná vize tohoto světa. Hardcore prošpikovaný neocrustovou melodií jdoucí po stopách From Ashes Rise, Masakari. Po demo kazetě a EP je v očekávání 4-way split sedmipalec s KOVADLINOU, EMPTY HALL OF FAME a ANNE M. CHRISTIANSEN.
https://aralkum.bandcamp.com

Další koncert:
29.4.2018 Brno - Kabinet Múz
NEIGHBORHOOD BRATS (USA)
RUBANISKO

Více info: http://theshullins.blogspot.cz/

Místo konání akce: Kabinet MÚZ, Sukova 4, Brno
Datum začátku akce: 26. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 26. Března 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1956N 16.6125E

Případné změny si prověřte na webu akce Silent Era (USA), I Am Pentagon, Aralkum

Jméno organizátora: The Shullins
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce