Silvestrovský Ohňostroj 2019

Akce Trutnov

Silvestrovský Ohňostroj 2019
Zábava, párty
Další akce ve městě Trutnov

Silvestrovský Ohňostroj

Město Trutnov a Uffo už tradičně všechny zvou na Silvestrovský ohňostroj, který se uskuteční v úterý 31. prosince na Krakonošově náměstí čtvrt hodiny před půlnocí. Pak budeme mít chvilku času na to, abychom si připravili přípitek a společně odpočítali poslední vteřiny roku 2019. Půlnoc ohlásí výstřel z děla Klubu vojenské historie Trutnov. Jako obvykle je nezbytné provést některá organizační a bezpečností opatření: Prostor vyhrazený před Starou radnicí ke kašně ohraničuje místo, kam návštěvníci v zájmu vlastní bezpečnosti nemají přístup. Pro veřejnost bude od 9:00 uzavřen průchod podloubím Staré radnice, v tuto dobu budou její prostory přístupny pouze pořadatelům akce. Parkování aut na náměstí v místech k tomu určených zakázáno nebude, všem majitelům aut však doporučujeme, aby ve vlastním zájmu (a v zájmu svého auta) na Krakonošově náměstí od 20 hodin posledního dne roku neparkovali!

Od 23. hodiny 31. prosince do 2. hodiny 1. ledna bude na Krakonošovo náměstí zakázán vjezd vozidel. A ještě velmi naléhavé upozornění: Pokud si přinesete na náměstí vlastní pyrotechniku, nechte její odpálení až na dobu po výstřelu z děla, abyste sebe ani ostatní nerušili při sledování ohňostroje. A především velmi dobře zvažte, kde své rachejtle odpálíte, abyste nezpůsobili zranění dalších lidí na náměstí, mezi kterými bývají vždy i malé děti.

Vstup na vlastní nebezpečí.

Za nezletilé zodpovídají rodiče.

Děkujeme za pochopení a srdečně Vám přejeme, aby byl tento Silvestr krásným zakončením letošního roku a zároveň veselým začátkem úspěšného roku 2020.
Bez vstupného.

Začátek akce: 31. 12. 2019 23:45:00
Konec akce: 1. 1. 2020 0:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ZDENĚK IZER vyndávací, zas tam dací
Pelclovo Divadlo, Rychnov nad Kněžnou
IVO ŠMOLDAS A HOSTÉ - TALK SHOW
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha