Slet čarodějnic 2017

Akce České Budějovice

Slet čarodějnic 2017
Akce pro děti, Zábava, párty
Město České Budějovice, České Budějovice
Další akce ve městě České Budějovice

Slet čarodějnic 2017

Poslední dubnový den patří již tradičně čarodějnicím. I letos se tedy na letní scéně DK Slavie uskuteční jejich slet, tentokrát s podtitulem „Den otevřených dveří v čarodějnické škole“. Pomyslnou bránu otevře úderem 18. hodiny čaroděj té nejvyšší kategorie a zároveň ředitel školy – MAROTHA.
Během bezmála čtyřhodinového programu se zájemci o studium dozvědí, jak v sobě probudit čarodějnické schopnosti a pak úspěšně složit přijímací zkoušky. Dále je čeká seznámení s učivem a připravena je i besídka nadějných uměleckých ansáblů školy čar a kouzel.
Talent, cit pro rytmus a chuť být všude slyšet. To je bubenická show DIVOKÉ PALIČKY WILDSTICKS. Názornou ukázkou řešení sporů v čarodějnické škole je vystoupení členů BUD SIDE, kteří sehrají nefalšovanou dance battle. Jaká strana vyhrává? To určí síla potlesku. Kapela WICKED DESIGN je složena z těch největších školních talentů. Chtějí prorazit ve světě smrtelníků, hrají proto jejich písně (Lucie, Brian Adams, Blue Effect, aj.).
Samostatnou kapitolou je pak seznamování s čarodějnickou módou. Aby ředitel názorně předvedl, co škola akceptuje a co už je takzvaně „přes čáru“, vyhlásí soutěž o nejlepší čarodějnický vohoz! Těm, kteří na den otevřených dveří dorazili v kostýmů čaroděje nebo čarodějnice, nastala jejich chvíle. Mohou vyhrát sladké ceny, ale co víc! Drobnou protekci u přijímaček!
A protože i čarožáci si rádi odfrknou od učiva, přichází na řadu diskotéka zakončená vrcholným číslem slovutného oberčaroděje Marothy! Dechberoucí ohněpád ze Zlatého mostu na řeku!
Milé děti, sbalte tedy rodiče i košťata a hurá před Slavii…

Pořadatel: statutární město České Budějovice
Realizátor: Babycentrum Šikulka“

Místo konání akce: Město České Budějovice, náměstí Přemysla Otakara II. 1/1, České Budějovice
Datum začátku akce: 30. Dubna 2017 18:00
Datum ukončení akce: 30. Dubna 2017 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 48.9743N 14.4731E

Případné změny si prověřte na webu akce Slet čarodějnic 2017
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Festival KINDERLAND 2024
Výstaviště, České Budějovice
Minipárty s Karlem Šípem
Metropol, České Budějovice
CAVEMAN
DK metropol, České Budějovice