Snatam Kaur Koncert v Praze 2018

Akce Praha

Snatam Kaur Koncert v Praze 2018
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Snatam Kaur Koncert v Praze

Turné Snatam Kaur nesoucí název Light of the Beloved přináší posluchačům radostnou a povznášející hudbu, její nové skladby a milované písně z jejího pestrého katalogu klasické duchovní hudby. Nestárnoucí nahrávky Snatam Kaur, jako jsou Prem, Grace, Anand, Liberation’s Door či Light of Naam, přináší posluchačům po celém světě inspiraci a hluboký smysl klidu vycházející z fascinující směsi tradičních posvátných manter a hudebního aranžmá spojujícího východní a západní vlivy. Živý koncert Snatam Kaur představuje skvělou příležitost tuto hudbu, její vřelost a moudrost zažít.

„Koncert je pro posluchače příležitostí otevřít svá srdce mantrám,“ říká Snatam a pokračuje: „zamilovat se do manter a prožít je v té nejčistší formě, v které je dokážeme zahrát. Věřím, že se mohu těmito koncerty s lidmi propojit a umožnit jim ucítit světlo a lásku. To je v dnešní době zvláště důležité, vzhledem k tomu, jakým politickým a environmentálním problémům čelíme. Vím z vlastní zkušenosti, že společný zpěv v takovém aranžmá působí léčivě a ulevuje od stresu, napětí a pocitu zahlcení, které podle mě v těchto dnech a době zažíváme všichni. Je to místo, kam mohou lidé přijít a znovu nalézt pocit klidu.“

Čistota a krása hlasu Snatam Kaur vychází nejen z jejího velkého hudebního talentu. Je zároveň slyšitelným odrazem života vytrvalé duchovní oddanosti a neúnavné služby lidstvu – ta zahrnuje poskytování jídla chudým lidem v jejím bydlišti na jihu státu New Hampshire, pomoc obětem zemětřesení v Nepálu a syrským uprchlíkům v Řecku i její funkci člena správní rady nadace Sat Nam Foundation. Veškeré tyto její aktivity jsou v jejím zpěvu citelně přítomny.

VSTUPENKY : https://goout.net/cs/koncerty/snatam-kaur/comjc/#"T":"2018-03-21T19:30:00"

Místo konání akce: Kongresové centrum Praha, 5. května 1640/65, Nusle, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/koncerty/snatam-kaur/comjc/#"T":"2018-03-21T19:30:00"
Datum začátku akce: 21. Března 2018 18:30
Datum ukončení akce: 21. Března 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0624N 14.4288E

Případné změny si prověřte na webu akce Snatam Kaur Koncert v Praze

Jméno organizátora: Snatam Kaur CZ
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce