Sněhurka na ledě

Akce Karlovy Vary

Sněhurka na ledě
Akce pro děti
Další akce ve městě Karlovy Vary

Sněhurka na ledě

Pohádkový příběh na ledě s kouzelnou atmosférou a živou hudbou.

Sněhurka na ledě
V zemi zdejší muzikál nejkrásnější

Asi těžko bychom hledali někoho, kdo by neznal pohádku o Sněhurce. V mnohých evropských zemích ale i v odlehlých koutech světa jsou nejrůznější podoby této pohádky známy.

Příběh o Sněhurce ušel dlouhou cestu od klasického zpracování bratří Grimmů přes broadwayská divadelní jeviště až k Oscarem oceněnému celovečernímu animovanému filmu Walta Disneyho. Bylo tak jen otázkou času, kdy Sněhurka zatančí na ledě. Premiérově se nový muzikál představí ve WERK ARENĚ v Třinci 5. 10. 2018. Vůbec poprvé Česká republika zažije unikátní spojení ledové show a živé hudby. V rámci vánočního a novoročního turné poté Sněhurka navštíví další české haly.

Režie se ujal známy slovenský choreograf a režisér Jaro Moravčík. Ke spolupráci přizval Vaša Patejdla, spoluzakladatele skupiny Elán a autora hudby původní slovenské hudební komedie "Sniehulienka a sedem pretekárov", která je námětem našeho muzikálu. V hlavní mužské roli se představí Tomáš Verner, mistr Evropy v krasobruslení z roku 2008. V dalších rolích zahrají a zatančí nejtalentovanější krasobruslaři ocenění medailemi.  Roli vypravěčky příběhu se ujme Tereza Kostková. 

Datum: 3. 11. 2018 v 17.00
Místo: KV Arena, Karlovy Vary

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce