Snění a jeho potenciál

Akce Blansko

Snění a jeho potenciál
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Blansko

Snění a jeho potenciál

Proč přijít

Dozvíte se, jaký přínos může mít snění pro váš život

Pro mnohé lidi jsou sny zdrojem inspirace, poznání a zkušenosti. Někdo snům nepřikládá žádný význam. Pro někoho jsou naopak sny nepostradatelnou součástí života a branou k neomezenému potenciálu a možnostem. Jak to se sny tedy vlastně je?! Každý z vás si na tuto otázku odnese vlastní odpověď.

Naučíte se jednoduchou metodu, jak si své sny můžete po probuzení vybavit a pamatovat

Sny se zdají každému. Jsou naší přirozenou součástí. Stejně, jako jste se naučili chodit, nebo mluvit, můžete se naučit také navázat vědomější kontakt se svými sny a tím i sami se sebou, se svým vlastním pramenem síly a hluboké moudrosti.

Získáte informace a techniky, jak můžete do svých snů vstoupit vědomě a využít vědomé snění (lucidní snění) pro svůj duchovní růst i každodenní život

Lucidní snění otevírá netušené možnosti poznání a rozvoje, sebeléčení, učení a získávání nových dovedností a schopností, řešení konkrétních problémů i naléhavých životních otázek, přístup ke zdrojům tvořivé inteligence a životní energie a mnohé další.

Dostanete potřebný základ i podporu pro další rozvoj

Při osvojování si nových dovedností a při každém skutečném a upřímném rozvoji se dříve nebo později přirozeně objevují "překážky", člověk dělá "chyby", přichází "slabší dny", setkáváme se se svými temnými stránkami apod. Je dobré, počítat s tím hned na začátku a být na takové chvíle připravený. Budeme tedy věnovat potřebnou pozornost i těmto věcem. Uděláme společně první krok a připravíme se na ty ostatní.

Kdo bude přednášet

Kdo jsem:
O svých snech jsem věděl už od dětství. Často to byly nepříjemné sny. I přesto, že spoustu těch snů bylo děsivých a zmatených, nikdy mě nepřestala fascinovat a přitahovat ta neomezenost, kterou jsem v tom cítil.
Hraní divadla, autorská tvorba, vlastní duchovní krize, vzdělávání, dlouholetá meditační praxe, cvičení, práce, mezilidské vztahy a život jako takový mi poskytly dostatek možností ke zkoumání propojenosti "snového" a "bdělého" života.
Později jsem sny začal zkoumat více systematicky. Naučil jsem se si své sny pamatovat, začal jsem si psát pravidelně a dlouhodobě snový deník a učit se od světových odborníků a učitelů lucidního snění (vědomého snění). Tuto schopnost neustále rozvíjím a vzdělávám se v tomto směru. Své znalosti a zkušenosti sdílím s ostatními.
Práce se sny, tak, jak ji předkládám, v žádném případě neznamená nějaký útěk od reality, ale naopak její rozšíření a obohacení.

Co s sebou: Papír a tužku, ať si můžete něco případně poznamenat a především otevřenou mysl * :)

cena: 200,- Kč. Místo si rezervujte uhrazením částky na účet 1095132026/3030 nebo hotově v Centru.

Petr Sax
e-mail: petrsax@lucidita.cz
mobil: +420 724 292 842
web: www.lucidita.cz

Místo konání akce: Centrum zdraví Blansko, Bezručova 1138/15, Blansko
Datum začátku akce: 14. Června 2017 17:00
Datum ukončení akce: 14. Června 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.3667N 16.6443E

Případné změny si prověřte na webu akce Snění a jeho potenciál

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce