Soirée pro Slunce

Akce Praha

Soirée pro Slunce
Divadlo, kino
Divadlo Bez Zábradlí, Praha
Další akce ve městě Praha

Soirée pro Slunce

Srdečně vás zveme na večer plný hudby, krásných melodií i textů, které pro vás zazpívají osobnosti české divadelní a hudební scény! Soirée pro Slunce, se uskuteční v den letního slunovratu v DBZ. Přijďte společně s námi přivítat léto a ještě mít příjemný pocit, že jste přispěli na dobrou věc! Výtěžek z prodeje vstupenek bude věnován na rekonstrukci výchovně-vzdělávacího centra pro handicapované se speciálními potřebami.

Těšit se můžete na Terezii Kovalovou, Jana Kříže, Nikol Kouklovou, Davida Gránského, Míšu Tomešovou, Michaela Foreta, Ivanu Korolovou, Karla Heřmánka ml., Annu Julii Slováčkovou, Patricii Solaříkovou, Anetu Krejčíkovou, Juraje Bernatha, Marianu Prachařovou, Kristinu Sitkovou, Martina Písaříka, Šárku Vaculíkovou, Lukáše Rouse, Petru Horvátovou, Viktora Dyka, Bereniku Kohoutovou, Petra Lüftnera, Dášu Zázvůrkovou, Annu Schmidmajerovou, Terezu Aster Vágnerovou, Milana Peroutku, Elišku Lüftnerovou, Daniela Dobiáše a Valerii Vasil'ovou!

Předprodej ZAHÁJEN!!! Můžete nakupovat online zde: http://www.bezzabradli.cz/program/termin-21.6.2017

Děkujeme našim partnerům: Femme Armeria, Angelina Le photography, Franck Provost Česká Republika, Make-Up Institute Prague, BIG FISH & CO., Relax Radio, Pražský deník

Místo konání akce: Divadlo Bez Zábradlí, Jungmannova 31, Praha
Vstupenky: http://www.bezzabradli.cz/program/termin-21.6.2017
Datum začátku akce: 21. Června 2017 19:00
Datum ukončení akce: 21. Června 2017 20:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0827N 14.4221E

Případné změny si prověřte na webu akce Soirée pro Slunce

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov