Sousedské vánoční trhy 2016

Akce Praha

Sousedské vánoční trhy 2016
Jarmarky a trhy
Řezáčovo Náměstí, Praha
Další akce ve městě Praha

Sousedské vánoční trhy

Přijďte se potkat se sousedy a nakoupit/prodat vánoční dárky, vyměnit inspiraci nebo recepty, dát si polévku či svařák, to vše na Heřmaňáku, který na jedno odpoledne oživí vánoční trhy.

Akce nemá komerční charakter, a tak vám ani nehrozí otravná donekonečna se opakující tuctová "vánoční" hudba, obchodníci s úplně stejným, předraženým zbožím jako všude, stres a neznámé obličeje, tlačící se, aby urvali na poslední chvíli nějaký ten dárek.

Čekají na vás dílny pro děti, originální gramofonový "juke-box", cukroví a jiné výrobky od vaších sousedů, vánoční ozdoby a dárky výhradně od charitativních organizací z Prahy 7. A určitě i něco dobrého k snědku.

Zúčastnit se může každý, není třeba se předem hlásit ani rezervovat místo. Stačí něco doma upéct, vyrobit nebo klidně i přinést něco, co zrovna nepotřebujete, ale někomu jinému by se to mohli hodit. Věci lze prodávat či vyměňovat.

Berte to vše jen jako základní program. Nebojte se zasáhnout do průběhu vlastním nápadem. Přiveďte kamarády a přijďte si poslední předvánoční sobotu užít doma, na Praze 7!

Místo konání akce: Řezáčovo Náměstí, Řezáčovo Náměstí, Praha
Datum začátku akce: 17. Prosince 2016 11:00
Datum ukončení akce: 17. Prosince 2016 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1009N 14.4359E

Případné změny si prověřte na webu akce Sousedské vánoční trhy

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
FLERJARMARK
Studentské náměstí, Kadaň
VENKOVSKÉ TRHY 2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk
Jarní bleší trh
Nábřeží Marie Kubátové, Vrchlabí
VENKOVSKÉ TRHY 2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk