Speak-dating v rámci Evropského dne jazyků

Akce Praha

Speak-dating v rámci Evropského dne jazyků
Jiné akce
Lucerna Pasáž, Praha
Další akce ve městě Praha

Speak-dating v rámci Evropského dne jazyků

For English version scroll down please

Krátce, nezvykle a zábavně: procvičit si své jazykové znalosti nebo vyzkoušet zcela nový cizí jazyk cestou z práce nebo z nákupů můžete opět po roce!

Během Speak-datingu si může každý sednout na pět až deset minut k učiteli cizího jazyka a popovídat si s ním v jeho řeči nebo se naučit pár frází. Na výběr bude více než 15 jazyků.

Evropské kulturní instituty sdružené v EUNIC a ambasády evropských zemí ve spolupráci se Zastoupením Evropské komise v České republice a s Ústavem jazykové a odborné přípravy UK v Praze uspořádají již počtvrté akci Speak-dating, na kterou zveme všechny milovníky cizích jazyků, ale i ty, kdo se cizích jazyků zatím bojí.

Milí a profesionální učitelé odmění každého za jeho snahu a kromě toho deset vylosovaných účastníků, kteří si vyzkouší alespoň tři jazyky, získá knižní poukázku v hodnotě 500 Kč. Tři další vylosovaní si mohou vybrat jazykový kurz nebo zkoušku na jednom z pořádajících kulturních institutů.

Akce se uskuteční za laskavé podpory společnosti Lucerna Barrandov, s.r.o.

Více informací na webu Evropského dne jazyků: www.evropsky-den-jazyku.cz
Do půlnoci 26. září se můžete zúčastnit kvízu o evropských jazycích a vyhrát pěkné ceny: http://www.goethe.de/ins/cz/prj/ets/qui/csindex.htm

Nejen tuto akci, ale i mnoho dalších evropských kulturních akcí najdete v aplikaci #EUNIC app! Řekněte si o kulturu! Download Android: http://goo.gl/g5DP3T / iOS http://goo.gl/F9VTGo

****

Meet more than 15 languages during a one-day speak-dating event! EUNIC is celebrating the European Day of Languages and offers short 5-10 min sessions with professional language teachers from EU cultural centres in Prague.

Speak-dating as well as all other European events are at your fingertips with EUNIC App. Download it for free for your Android at http://goo.gl/g5DP3T or iOS at http://goo.gl/F9VTGo

Místo konání akce: Lucerna Pasáž, Štěpánská 61, Praha
Datum začátku akce: 26. Září 2016 15:00
Datum ukončení akce: 26. Září 2016 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0811N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce Speak-dating v rámci Evropského dne jazyků

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
SHAOLIN SHOW LIVE
Kongresové centrum Praha, Praha
SHAOLIN SHOW LIVE
Kongresové centrum Praha, Praha
SHAOLIN SHOW LIVE
Zoner BOBYHALL , Brno
SHAOLIN SHOW LIVE
Sportovní hala, České Budějovice
SHAOLIN SHOW LIVE
Kongresové centrum Praha, Praha
Petr Špaček & band
KD Ostrov, Havlíčkův Brod