Specialized Enduro Race Kouty 2017

Akce Loučná nad Desnou

Specialized Enduro Race Kouty 2017
Akce pro děti, Sportovní akce
Další akce ve městě Loučná nad Desnou

Specialized Enduro Race Kouty 2017

Specialized Enduro Race Kouty s 5 letou historii je jedním z nejstarších enduro závodů v České Republice. Odehrává se v krásném lyžařském středisku Kouty v Jeseníkách. Areál nabízí ideální zázemí včetně parkoviště, restaurace, půjčovny kol a cyklistického vybavení apod. Jednotlivé erzety jsou umístěny v bikepark nebo v jeho těsné blízkosti. Závod se skládá z několika měřených úseků. V roce 2016 se závodu zúčastnilo 290 závodníků. Těšíme se na Vás i roce 2017, tak určitě dojeďte.

Novinkou v roce 2017 budou i dětské závody!

Specialized Enduro Race Kouty jsou zároveň zařazeny v mezinárodním enduro kalendáři jako kvalifikační závod pro EWS, takže si nenechte ujít tuto skvělou příležitost, jak posbírat tolik potřebné body!

Registrace ZDE - https://ceskaenduroserie.cz/zavody-enduro/detail/512
-------------------------------------------
Specialized Enduro Race Kouty with its 5 year history is one of the oldest enduro races in the Czech Republic . It takes place in the beautiful ski resort Kouty in the northeastern part of the country. The resort offers perfect facilities including on site accommodation, restaurant, bike service etc., for the climbing enthusiasts there is James Bond movie like water reservoir right on top of the mountain.The measured stages are located in the bike park or in its close vicinity, it offers perfect combination of bike and natural trails. In the training day the chair lift helps riders to overcome ascent of over 600 meters and makes the day more enjoyable.The race consists of up to 5 measured stages for race and one less for hobby riders.In 2016 there were 290 riders from five countries.

For 2017 there will be a Kids enduro race!

Specialized Enduro Race Kouty is also a Qualifier event for EWS, so don´t miss this opportunity to get some important points!

Registration HERE - https://ceskaenduroserie.cz/zavody-enduro/detail/512

Místo konání akce: Kouty Bike Park, Kouty nad Desnou 30, Loučná nad Desnou
Datum začátku akce: 21. Května 2017 09:00
Datum ukončení akce: 21. Května 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1002N 17.1168E

Případné změny si prověřte na webu akce Specialized Enduro Race Kouty 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Sportovní den
Náměstí Přemysla Otakara II., Vysoké Mýto
Princezna ze Mlýna (Divadlo Star)
Metropol, České Budějovice