Společenský večer Červeného kříže 2017

Akce Praha

Společenský večer Červeného kříže 2017
Zábava, párty
Café Kampus, Praha
Další akce ve městě Praha

Společenský večer Červeného kříže 2017

Zveme všechny příznivce tance, hudby a společenské zábavy na další Společenský večer Červeného kříže, který se bude konat v Café Kampus na adrese Náprstkova 10, Praha 1 - Staré Město, v sobotu 8. dubna 2017 od 19:00. Na místo se nejlépe dostanete od stanic metra Národní třída nebo Staroměstská. Pokud pojedete od Staroměstské, můžete se přiblížit tramvají na zastávku Karlovy lázně. Z opačné strany se můžete přiblížit tramvají do zastávky Národní divadlo.

Těšit se můžete na tanec všech stylů, na soutěž o ceny, a také na nevšední hudební vystoupení. K tanci a poslechu zahrají Eliška Mikolášková, Zdeněk Větrovec a kapela No ambition. Na úvod zahraje na harfu Laura, nejmladší zdravotnice z naší místní skupiny.
Tančit se bude až do půlnoci. Už teď si udělejte čas v sobotu 8. dubna večer. :)

Vstupenky za 100 Kč se budou prodávat od 16. února. Pokud si ale chcete lístky už teď rezervovat, stačí napsat na e-mailovou adresu 5ms@cckpraha1.cz jméno a počet vstupenek.

Neváhejte a zvěte i své přátele, ať kavárna praská ve švech! Na akci můžou přijít členové všech místních skupin a spolků, všeho věku, ale i noví zájemci o ČČK nebo ti, kteří se chtějí jen tak podívat, bavit se a tančit. Pokud nebude ještě plno, lístky se budou prodávat i v době akce, ale po vstupu do kavárny z Náprstkovy ulice musíte projít kolem baru a jít až do sálu v zadní části kavárny. Handicapovaní spoluobčané mohou využít bezbariérový vchod z ulice Boršov.

Přibližně po 22. hodině se plesoparty změní v diskotéku, takže pokud máte rádi spíše diskotéky, také si přijdete na své.

Těšíme se na Vás!
Zuzka a Šimon :)

Místo konání akce: Café Kampus, Náprstkova 10, Praha
Vstupenky: http://www.patapomoc.blogspot.cz/
Datum začátku akce: 8. Dubna 2017 19:00
Datum ukončení akce: 8. Dubna 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0843N 14.4153E

Případné změny si prověřte na webu akce Společenský večer Červeného kříže 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
TECHTLE MECHTLE - DRAG ROYAL SHOW
ROYAL Theatre & Club Chic, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
TECHTLE MECHTLE - DRAG ROYAL SHOW
ROYAL Theatre & Club Chic, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha