SRTG Kolín - Vánoční Mecheche vol.3

Akce Kolín

SRTG Kolín - Vánoční Mecheche vol.3
Zábava, párty
Trojka Restaurant, Kolín
Další akce ve městě Kolín

SRTG Kolín - Vánoční Mecheche vol.3

Rok se s rokem sice ještě nesešel, ale stejně už je nejvyšší čas abychom si zarezervovali datum našeho 3. vánočního mecheche!

Stejně jako v minulých letech jsme se opět rozhodli změnit lokál a tentokrát vás všechny mile rádi přivítáme v restauraci Trojka Restaurant. Od této změny si slibujeme především lepší uspokojení a to po stránce nejen chuťových, ale i mozkových buněk! ;)

Na námi objednaném rautu vás bude čekat hromada dobrot a k pití si budete moci dát jeden celý sud piva (doufáme, že se o něj podělíte i s ostatními). Pokud by vám snad tato naše nabídka nestačila, můžete si samozřejmě doobjednat cokoliv z jídelního lístku či okusit ty nejlepší druhy kořalky.

Zváni jsou všichni Ti, jenž s námi tráví nějaký ten čas v rámci alespoň jednoho tréninku týdně a samozřejmě všichni členové našeho spolku eXtreme Team Kolín z.s..

Vstupné na večírek je pro členy spolku eXtreme Team Kolín z.s. ZDARMA, zatímco pro nečleny to dělá 250,- Kč / os (v ceně je výše zmíněný raut a podíl na sudu piva). Nezapomeňte, že členem našeho spolku se můžete stát na každém čtvrtečním tréninku v Sokolovně za členský poplatek 100,- Kč / rok.

Byli bychom opravdu moc rádi, kdybyste dorazili v co hojnějším počtu! Věříme, že tento večer se zapíše mezi ty tzv. nezapomenutelné (ostatně přesně takové byly oba dva předešlé večírky). :)

Těšíme se na vás!

Váš trenérský tým: Michal Pokorný, Martin Turek a Michal Thor Gono

AROO!

Místo konání akce: Trojka Restaurant, Polepská 667, Kolín
Datum začátku akce: 10. Prosince 2016 18:00
Datum ukončení akce: 11. Prosince 2016 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0182N 15.2079E

Případné změny si prověřte na webu akce SRTG Kolín - Vánoční Mecheche vol.3

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Májové slavnosti 2024
Zámecký park, Vlašim
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou
Hypnotizér
KD Blaník, Vlašim
Čarodějnice
hřiště pod kostelem, Úvaly
REJ ČARODĚJNIC 2024
Venkovní areál DK Střelnice, Rumburk