Starobrno Free Night: Radiosmog, Pankix, Finessa

Akce Brno

Starobrno Free Night: Radiosmog, Pankix, Finessa
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Starobrno Free Night: Radiosmog, Pankix, Finessa

Máte tu říjnový Starobrno Free Night!

Na oblíbených Nightech Vám vždy představujeme především talentované, určitě nadějné a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Říjnový Starobrno Free Night Vás potěší rockovými tóny a ženskými vokály, neboť DVĚ ZE TŘÍ KAPEL MAJÍ ZA MIKROFONEM ZPĚVAČKU! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříte kapely. A na koho se můžete těšit?

RADIOSMOG
rock-punk / Brno
Radiosmog se na scéně poprvé ukázali v roce 2015 a svým pohodovým punk-rockem nejen, že nemůžou nikoho urazit, ale naopak se Vás pokusí roztančit a nabít svojí pozitivní energií začínající kapely plné elánu.
http://bandzone.cz/radiosmog

PANKIX
indie-rock / Mnichovice
Pražská indie rocková kapela složená ze zkušených muzikantů v čele s frontmankou Sany. Energické a chytlavé kytarovky okořeněné elektrickými houslemi a samply ocenili fanoušci v klubech i na festivalech, ale i posluchači hudebních stanic. Na jaře 2016 Pankix představí novou desku „V tabletách“, kterou podpořili fanoušci prostřednictvím crowdfundingové kampaně.
http://bandzone.cz/pankix

FINESSA
acoustic-alternative / Brno
Kapela Finessa byla založena v červenci roku 2015 dvěma hudebními odpadlíky a dlouholetými přáteli Jakubem Janíčkem a Jitkou Nesrstovou. Po přibrání Daniela Rauschera začala trojce zkoušet nový materiál a postupně začíná i koncertovat.
http://bandzone.cz/finessa

Klub je otevřený od 19: 30 a první koncert je 20:00. Vstupné je zdarma, bar zásobený a Melodka po rekonstrukci, takže Vás nezbývá nic jiného, než přijmou pozvání a přijít.

Místo konání akce: MELODKA, Kounicova 20/22, Brno
Datum začátku akce: 10. Října 2016 19:30
Datum ukončení akce: 10. Října 2016 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 49.2031N 16.6007E

Případné změny si prověřte na webu akce Starobrno Free Night: Radiosmog, Pankix, Finessa

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce