Startup & Smartup Summit

Akce Praha

Startup & Smartup Summit
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

Startup & Smartup Summit

Největší 2denní konference zaměřená na setkání startupů, korporací a nově i měst. Vystoupí zahraniční i tuzemští speakři.

Hvězdy startupové a korporátní scény se na pódiu podělí o své zkušenosti a nastíní možnosti spolupráce. Kromě keynote přednášek čeká na účastníky i výstava startup technologií, speed-networking, afterparty a Startup Pitch.

Konference se letos koná 26.-27. 10. 2016 v nejvyšší budově ČR City Tower v Praze.

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

▶︎ 1. DEN - Startup Summit ◀︎

Ročník 2016 jde více do hloubky. Klade si za cíl nastartování a prohloubení spolupráce mezi startupy, korporacemi a nově i městy. Konference se v jednotlivých blocích bude zaměřovat na konkrétní segmenty trhu – dopravu, energetiku, IoT, finance, průmysl 4.0 a marketing. O jednotlivých segmentech budou hovořit přední hráči trhu i startupy jako zdroj inovace a nových projektů. Chceme, aby účastníci měli zprostředkované informace ze všech stran, které mohou ovlivnit jejich trh. Startup Summit proto neopomene ani zástupce municipalit a akademiků.

Startup Summit nestojí na krátkodobé myšlence. Přichází s dlouhodobou vizí, kterou je vykročení z hranic českého trhu. Mostem, který pomyslně spojuje český a globální trh jsou investoři, kteří budou na letošním Startup Summitu také zastoupeni, jak mezi speakry, tak mezi čestnými hosty konference.

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

▶︎ 2. DEN - Smartup Summit ◀︎

V České republice sice již proces smartifikace začíná fungovat, ale jak startupy, tak korporace se začínají v této tématice většinou teprve zorientovávat a hledají způsoby navázání dialogu s městy. A právě navázání dialogu je cílem 1. ročníku Smartup Summitu.

Nově představená platforma Smart Prague, která udává trend mezi českými městy, se stává pilotní iniciativou v České republice. Města hledají technologické a Telco partnery, kteří by jim pomohli s realizací projektů a právě konference Smartup Summit má za cíl propojit tyto dva subjekty.

Česká i zahraniční města jsou připravena poskytnout podklady a zdroje pro nová a inovativní řešení jejich potřeb. Transformace měst do nového tisíciletí začíná, vyslechněte je a chopte se příležitostí, které nabízí.

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

Více informací o programu a odhalenou část speakrů naleznete na ▶︎ www.startupsummit.cz

Těšíme se na vás!
Tým Těchinternetů

Místo konání akce: City Tower, Hvězdova 1716/2b, Praha
Vstupenky: http://startupsummit.cz/
Datum začátku akce: 26. Října 2016 09:00
Datum ukončení akce: 27. Října 2016 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0503N 14.4361E

Případné změny si prověřte na webu akce Startup & Smartup Summit

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov
Hurá na prázdniny
Areál výletního zámečku Větruše, Ústí nad Labem