Steampunkový & Viktoriánský zahradní piknik & GRIL párty

Akce Praha

Steampunkový & Viktoriánský zahradní piknik & GRIL párty
Zábava, párty
Web organizátora:
www.steamzine.cz/
Další akce ve městě Praha

Steampunkový & Viktoriánský zahradní piknik & GRIL párty

Viktoriánský & steampunkový zahradní piknik & GRILL
KDY: 1. září 2017 od 17:00
KDE: Trmalova vila, Strašnice, Praha 10
UDÁLOST: https://www.facebook.com/events/1948348088780632

Vážené dámy, pánové,

rádi bychom vás dne 1. září 2017 od 17:00 pozvali do zahrad Trmalovy vily, kde budou připraveny prostory k zahradnímu pikniku a grilování.

Zahradní piknik se bude konat v komorním duchu, s možností prohlídky Trmalovy vily, jako vždy v dobře naladěné a přátelské atmosféře a s malým večerním programem.

Trmalova vila se nachází několik desítek metrů od stanice metra „Strašnická“ a nabídne nám nejen zázemí, ale i možnost si uvařit horkou vodu pro přípravu lahodného čaje, v zahradách navíc bude dost prostoru pro hraní deskových her, či na hudební nástroje, případně badmintonu a jiných drobností,které si mohou návštěvníci přinést do zahrad s sebou.

~Dresscode~

Jaký zvolit druh oděvu?

steampunk, clockpunk, cyberpunk, gaslamp fantasy a další příbuzné styly, vřele vítáme všechny dobové i nedobové viktoriánské inspirace, cosplaye, historií inspirované oděvy z různých období od renesance až po cca 1. polovinu 20. století, včetně uniforem. Dále doporučujeme outfity ve stylu gothic, lolita, dandy, aristocrat, dolly, mori a jiné street fashion styly.

Rádi uvidíme všechny, jež přijdou načerpat inspiraci, i přestože žádný kostým prozatím nevlastní. Pevně věříme, že ve své skříni naleznete oděv, kterým se alespoň lehce přizpůsobíte atmosféře pikniku. ;)

~ Etažér & výměna dobrot~

Tak jako vždy, i letos bude probíhat výměna Vašich vlastnoručně upečených dobrot. Pro všechny bude přichystán velký piknikový etažér, jenž bude volně k dispozici k naplnění a ujídání. Platí jediné pravidlo ‒ spravedlivě ujíst, ale i spravedlivě doplnit. ;)

~Grilování dobrot na dřevěném uhlí~

Vůbec poprvé bude možnost si připravit nálev lahodného šálku čaje a využít zahradního grilu.

Gril je laděný do steampunkového/industriálního podoby a bude připraven volně k využití všem přítomným. Grilovat je možné vše od zeleniny, přes klobásy, špízy až po různé druhy masa, sýrů a podobně. Dobroty na gril přineste dle své libosti a chuti. ;)

Krom jednorázového nádobí, plastových kelímů a ubrousků bude od nás zajištěno také dřevěné uhlí. Pokud budete mít možnost, prosíme o drobný příspěvěk na tento spotřební materiál. Děkujeme. ;)

~ Program~

Piknik, grilování i program proběhne tentokrát spíše v komorním stylu. Nemine nás prohlídka Trmalovy vily a po setmění (nejpozději ve 20:00) vystoupí BlackOut - Post apocalyptic / Steampunk fire theatre, tentokrát s plnou délkou svého vystoupení.

V souvislosti s vystoupením skupiny BlackOut bychom Vás chtěli poprosit o příspěvek na nelevný materiál, který ke svému vystoupení použijí a další jejich výdaje spojené s piknikem. Příspět bude možné během celého pikniku do určené kasičky nedaleko a bezprostředně po vystoupení do klobouku. Děkujeme!

S sebou na piknik nezapomeňte deku, něco dobrého na gril či piknik, úsměv a přátelskou náladu! ;)

Fotografové a fotografování samozřejmě vítáno!

Za STEAMZINE.CZ organizuje Margueritte Weinlich.

STEAMzine.cz - steampunkeři v ČR
Trmalova vila - Kotěrovo centrum

Místo konání akce: Trmalova vila - Kotěrovo centrum, Vilová 11, Praha
Vstupenky: http://www.steamzine.cz/viktoriansky-steampunkovy-zahradni-piknik-grill/
Datum začátku akce: 1. Září 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0738N 14.4883E

Případné změny si prověřte na webu akce Steampunkový & Viktoriánský zahradní piknik & GRIL párty

Jméno organizátora: STEAMzine.cz - steampunkeři v ČR
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
TECHTLE MECHTLE - DRAG ROYAL SHOW
ROYAL Theatre & Club Chic, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha