Striptýz na širém moři

Akce Praha

Striptýz na širém moři
Divadlo, kino
H2O, sklepní prostor, Praha
Další akce ve městě Praha

Striptýz na širém moři

Pančovaná polská absurdita. Svlékání! Kanibalismus! Volba! Svoboda! Vnitřní svoboda! (Tři absurdní aktovky polského dramatika: Striptýz, Kouzelná noc, Na širém moři)

Hlavním tématem her Slawomira Mrožka - zábavného konstruktéra nečekaných situací, vtipného ironika a mistra „absurdní logiky“ - je člověk nazíraný v nečekaných, absurdních situacích, v příbězích plných překvapivých zvratů a humoru.

Je to sen, nebo skutečnost? A pokud je to sen, proč se nám to zdá oběma současně? Vážíte si své vnější svobody? A co pak té vnitřní? Když je třeba učinit rozhodnutí, na kolik zapojíte své svědomí? A umíte si svou volbu ospravedlnit?

Hrají: Nicol Hrabovská, Anna Kolodrubcová, Jana Soukupová/Jana Stupavská, Kateřina Šteklová/Karin Borovcová, Lukáš Ruml, Jakub Dušek/Václav Podlešák, Martin Leták, Miroslav Brůna

Dramaturgie: Jana Soukupová a Zuzana Horáková
režijní a pedagogické vedení: Zuzana Horáková
Grafický design: Marie Zandálková

Rezervace na www.oldstars.cz

"V OLDstars skvěle zvolili autora i téma. Všechny aktovky mají nejen absurdní nápad a děj, ale díky výtečným hercům i vysokou úroveň. Oceňuji režijní vedení, protože všichni účinkující udrželi nezvykle vysoké tempo, a každý přesně chápal, jak která postava přemýšlí. Alespoň takový to na mě dělalo dojem. Nad některými výkony jsem přímo žasl. Rovněž navýsost důležité téma vnitřní svobody, a schopnosti se v daný okamžik správně rozhodnout, bylo ve všech aktovkách podáno velmi uvěřitelně. A přestože se nemusí vždy zrodit nějaký jasný konec, tady to byla krásná tečka za hodně zdařilým představením." (Lukáš Holubec, 9. 9. 2016, portál i-divadlo.cz)

Místo konání akce: H2O, sklepní prostor, Koněvova 61, Praha 3, Praha
Vstupenky: http://www.oldstars.cz/
Datum začátku akce: 27. Listopadu 2016 20:00
Datum ukončení akce: 27. Listopadu 2016 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.089N 14.4611E

Případné změny si prověřte na webu akce Striptýz na širém moři

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov