Suchdolská Beer liga - ZS 2017

Akce Praha

Suchdolská Beer liga - ZS 2017
Víno Pivo
Web organizátora:
www.izun.eu
Další akce ve městě Praha

Suchdolská Beer liga - ZS 2017

Jste milovníkem jak piva, tak sportu? Potom je Suchdolská Beer liga akce pro Vás!

✓ KDY: úterý 24. 10. 2017
✓ KDE: Restaurace Klub C
✓ START: 18:00
✓ PREZENCE TÝMŮ: 16:30 - 17:30
✓ PŘIHLÁŠKY NA: jonas.filgas@izun.eu (jména členů týmu a název týmu)

☛ PRAVIDLA:
NOVĚ - 3 členné týmy
Tým je nutné přihlásit buď e-mailem na jonas.filgas@izun.eu, a to nejpozději do 23.10. do 20:00 (den před soutěží), nebo případně od 16:30 do 17:30 přímo na STARTU v Reastauraci Klubu C. Kapacita je omezena na 30 týmů, takže neotálejte. Startovné je 200 Kč za celý tým. Konzumaci si ale hradí každý účastník sám (5 velkých piv).

① Na startu (v Restauraci Klubu C) dostane každý registrovaný tým (tříčlenný) záznamový arch, kde je 5 prázdných políček připravených pro razítka v jednotlivých hospodách. Dále tým dostane mapu a seznam všech hospod, které musí navštívit. Razítko dostane za vypití alkoholického piva (muži 0,5 l, ženy 0,3 l) od členů iZUNu, kteří budou na soutěž v hospodách dohlížet. Startu se musí zúčastnit celý tým.

② Vždy se bude startovat po dvou týmech. Po zopakování pravidel a odstartování zapínáme časomíru a oba týmy začnou štafetově exovat třetinku piva. Po dopití posledního člena může tým vystartovat do dalších 5 hospod na seznamu. Tým musí obejít či oběhnout všech 5 hospod na seznamu. Start je v Restauraci Klub C a konec v Univerzitním klubu Kruháč
.
③ Pohybovat se lze jen po vlastních nohách a veřejnou dopravou.

④ Jakmile v 5. hospodě tým dopije své poslední soutěžní pivo, musí se všichni 3 členové týmu, co nejrychleji dostat zpět na Céčko, a hlavně s vyplněným archem (na archu musí být razítka ze všech pěti hospod.). Poté se stopuje a zapisuje čas. Neexistuje žádná tolerance na ztrátu archu či nepřítomnost člena týmu.

⑤ Zvracení se toleruje pouze na místa, kde je to neškodné (toaleta, keře, trávník atp.). Chodníky a silnice, prosím, nezdobte.

KAŽDÝ ČLEN TÝMU MUSÍ VYPÍT CELÉ SVÉ PIVO! DOPÍJENÍ PIVA PO NĚKOM JINÉM SE BERE JAKO PODVOD A VEDE K DISKVALIFIKACI TÝMU.

Vyhlášení vítězů proběhne ve 20:30 v Univerzitním klubu Kruháč

☛ CENY:
1. místo - sud piva 50 l
2. místo - 3 kartony plechovek Staropramen
3. místo - 6 × 1,5 l pack

V případě výhry sudu si tým sám hradí zálohu na sud!!!

Neváhejte a přihlaste se. Protože Suchdolská Beer liga je sportovní, pivem prolitý zážitek! :-)

----------------------------------------------------------------------------
Do you love beer as much as sport? In that case Suchdol Beer League is an event exactly for you!

✓ WHEN: Tuesday October, 24th 2017
✓ WHERE: Restaurace Klub C
✓ START: 6pm
✓ REGISTRATION: 4.30 – 5.30pm
✓ APPLICATION FORMS SEND TO: jonas.filgas@izun.eu (3 names of team members, name of the team)

☛ RULES:
Application form has to be sent via e-mail to jonas.filgas@izun.eu till 8pm May 9 or can be filled before START of the competition from 4.30 to 5.30pm in Restaurace Klub C. Capacity is limited to 30 teams so don’t hesitate. Starting fee is 200 CZK/team. Consumption of beer is paid by team itself (5 beers).

1) At the start (restaurace Klub C) every team (of three members) will become 3 sheets ready to be stamped in each pub, map and list of pubs to be visited. Stamp will be given for emptying a glass of alcoholic beer (men 0,5 l, women 0,3 l) by iZUN members in every pub. There must be all members of team at the start.

2) Two teams start at a time. After we repeat official rules to you once again, timer is set to start and both teams start to drink. One team member drinks at a time, when finished, second member starts and when s/he's finished, the third one starts, ... After last teammate finishes his/her beer, team is allowed to continue to the pubs or bars. Team must visit all five pubs, order of visit doesn't matter.

3) You can travel on foot (your own only) or by bus.

4) After drinking your last beer in the last pub, the team (all three of you) must go back to Kruhac as fast as possible. You must not forget to collect stamps and bring the sheet with five of them back with you. Team must visit all five pubs or bars (the order of visits does not matter!). After that the timer is stopped and the time is written down. You CANNOT lose your sheet or teammate!

5) Vomiting is permitted, but only into the bag, you'll be given before you start or places, that are made for vomiting - toilets, all kinds of bushes, lawns etc., and where it can't be stepped on.
EVERY MEMBER OF YOUR TEAM MUST DRINK THE WHOLE BEER. FINISHING BEERS AFTER EACH OTHER IS STRICTLY FORBIDDEN AND IS CONSIDERED CHEATING WHICH MEANS THAT THE TEAM WILL BE DISQUALIFIED.

Winners wil be announced at 8.30pm Univerzitní klub Kruháč

PRIZES:
1st place - 50l
2nd place - 30l
3rd place - 6x1,5l

Do not hasitate and register your team right now! Because Suchdol Beer League is an awesome event full of beer and sport! :-)

Místo konání akce: Česká zemědělská univerzita v Praze, Kamycka 129, Praha
Datum začátku akce: 24. Října 2017 16:00
Datum ukončení akce: 24. Října 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1303N 14.3733E

Případné změny si prověřte na webu akce Suchdolská Beer liga - ZS 2017

Jméno organizátora: iZUN - Zemědělské Univerzitní Noviny
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Mladí ladí jazz Open Air
Karlovo náměstí, Praha
Čejkovické slavnosti vína
Zámecká zahrada, Čejkovice
Den v růžovém Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín