Svatební veletrh České Budějovice 2024

Akce České Budějovice

Svatební veletrh České Budějovice 2024
Veletrhy
Další akce ve městě České Budějovice

Svatební veletrh České Budějovice

Svatební veletrh na Českobudějovickém Výstavišti - pavilon T.
Přijďte 20. 1. 2024 načerpat svatební inspiraci, užít si pohodovou atmosféru a naplánovat si svůj vysněný den do posledního detailu. Připravujeme největší svatební inspiraci na jihu Čech. Vyhrajte svatbu v hodnotě 100.000 Kč. Buďte u toho s námi! 20. 1. 2024 na výstavišti v Českých Budějovicích. Team svatebního veletrhu České Budějovice

Chystáte se na svatební veletrh? Máte se na co těšit. Již 5. ročník úspěšného Svatebního veletrhu České Budějovice na výstavišti, pavilon T. Přijďte 20. 1. 2024 načerpat svatební inspiraci, užít si pohodovou atmosféru a naplánovat si svůj vysněný den do posledního detailu. Připravte se s námi na společné ANO.
Můžete se těšit na bohatý doprovodný program, slosovatelné vstupenky o svatbu v hodnotě 150 000 Kč, módní přehlídky. Uvidíte nové kolekce svatebních šatů na nadcházející sezónu. Přehlídky spodního prádla i pánské módy. Ochutnávky, sladké i slané dobroty, inspirace svatebních účesů, líčení, šperků, aranží, svatební místa a mnoho dalšího. Rady zkušených svatebních koordinátorů, kadeřníků, floristů. Pro děti bude připraven skákací hrad, dětský koutek s tvořivou dílničkou a až si budete chtít domluvit v klidu svatební šaty nebo prstýnky, tak se Vám o Vaše dětičky postará profesionální agentura. Ty vám dítka pohlídají a Vy si tak můžete celý veletrh projít. Veletrh se koná v pavilonu T, vedle supermarketu Tesco. Bezproblémová dostupnost a parkování zdarma. Těšíme se na Vás!

od 10:00

Začátek akce: 20.01.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.