Tady jsme doma

Akce Kopřivnice

Tady jsme doma
Koncerty, Kultura
Kulturní dům Kopřivnice, Kopřivnice
Další akce ve městě Kopřivnice

Tady jsme doma

Koncert tří kopřivnických cimbálových muzik.

Na neděli 30. dubna připravují v Kopřivnici koncert, jaký toto město zatím nepamatuje. Na pódiu kulturního domu se poprvé vedle sebe v rámci samostatného koncertu postaví tři kopřivnické cimbálové muziky - Pramínky, Buriánek a Malý Buriánek, aby své příznivce potěšili tím nejlepším ze svých repertoárů.
Iniciátorem a pořadatelem tohoto koncertu je cimbálová muzika Pramínky ve spolupráci se Základní uměleckou školou Zdeňka Buriana a Kulturním domem Kopřivnice. Posluchačům se představí na třicet mladých muzikantů a zpěváků. Společné koncertování tak slibuje nejen muzikantské „mezi-generační" prolínání, ale i nevšední posluchačský zážitek.
Na bezmála dvouhodinový koncert si muziky pro své posluchače připravily lidové písně z Lašska, Valašska, Slezska i Slovenska v úpravách uměleckého vedoucího Vladana Jílka a cimbalistky Gabriely Jílkové. V pestrém programu si tak přijde na své určitě každý. Představí se i sólisté z řad vystupujících cimbálových muzik. Primášskou taktovku si vezmou na starost Kristýna Hasserová a Václav Kopelec, primáši cimbálové muziky Pramínky.
Dnes již samostatné Pramínky mají za sebou šestnáct let úspěšného koncertování. Na jejich činnost postupně navazují obě mladší cimbálové muziky Buriánek a Malý Buriánek, které zatím působí, stejně jako před léty Pramínky, na zdejší Základní umělecké škole Zdeňka Buriana.

Vstupné: 80 Kč.
Předprodej vstupenek od 3. 3. 2017 v IC Kopřivnice.

Místo konání akce: Kulturní dům Kopřivnice, Obránců Míru 368, Kopřivnice
Vstupenky: http://ticketware.eu/p/4Afk
Datum začátku akce: 30. Dubna 2017 16:00
Datum ukončení akce: 30. Dubna 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5992N 18.1446E

Případné změny si prověřte na webu akce Tady jsme doma

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
4 TENOŘI A UNIQUE QUARTET
Velký sál KDK, Kopřivnice
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava
BULAT OKUDŽAVA
Městská knihovna Frýdek-Místek, Frýdek-Místek
Majáles Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
4 TENOŘI A UNIQUE QUARTET
Velký sál KDK, Kopřivnice