Takhle se to neříká

Akce Brno

Takhle se to neříká
Divadlo, kino
ML - studio radosti, Brno
Další akce ve městě Brno

Takhle se to neříká

Skvělá mini hra pro 3 muže a 3 ženy poukazující na princip fungování programů, které si přinášíme do vlastního života od rodičú.

Jak velký vliv má tvoje rodina na to, kdo jsi? Kolik ústupků jsi musel/a udělat ve svém vztahu? Jsi si jistý, že neexistuje lepší způsob, jak spolu být? Jsi lepší než tvoji rodiče? Stalo se ti někdy, že jsi mluvil jako tvůj rodič?

Rodinné sociální drama s jeepovými mechanikami o dědictví, které si přinášíme do vztahů od svých rodičů. Naši rodiče nás naučili mnohému, a vděčíme jim za hodně z toho, co umíme. Kolik věcí jsme od nich ale převzali nevědomky? Opravdu si myslíte, že se ve svém vztahu chováte svobodně a originálně?
Užijte si zábavné i mrazivé momenty, které doma jen tak (ne)zažijete. Vyhroťte je do extrému a pak v závěrečné diskuzi se zasmějeme.

Není třeba herních zkušeností čí jiného talentu, stačí ůplně vlastní zkušenosti ze života. Hra je z části daná (krátky skript bude předán při hře) a z části volná, aby se ukázalo, jak velký vliv mají rodiné zvyky i po dvou hodinách.


Co s sebou:
dobrou náladu :)

vstup 500,-
maximální počet osob 6 - 3 ženy a 3 muži (6 náhradníků)

Hru vede MíŠa zkušená LARPařka, která v hře vidí sebevzdělávání a možnosti osobního rozvoje. Ráda se o tento pohled podělí a pomocí hry tě podpoří odhalit, co je v tobě skryto a možná mnohem víc. A předvede ti i co s tím :)

Rezervace na mailu mlradostny@gmail.com
Potvrzení FB události
http://www.mlstudio.cz/co-delame/

Místo konání akce: ML - studio radosti, Dvořákova 13, Brno
Datum začátku akce: 21. Března 2017 17:00
Datum ukončení akce: 21. Března 2017 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.1968N 16.6132E

Případné změny si prověřte na webu akce Takhle se to neříká

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub