Taneční benefiční pohádka O mořských vílách

Akce Zlín

Taneční benefiční pohádka O mořských vílách
Akce pro děti, Divadlo, kino
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Zlín
Další akce ve městě Zlín

Taneční benefiční pohádka O mořských vílách

Úplná premiéra této pohádky se s velkým ohlasem nejen dětských diváků uskutečnila již v létě v rámci Dětského filmového festivalu.

Show se uskuteční v sobotu 10. 12. 2016, ve zlínské Aule UTB.
VSTUPENKY již nyní v Golden Apple Cinema, Zlín nebo na tel. čísle 739 092 357, pí Vaněčková.

Na akci vystoupí úžasní hosté, 27 top tanečnic z České a Slovenské republiky, dále Bellydance of the World - Kathreen Derouet a Artem Uzunov - bubeník z Moskvy. Vystoupí též tanečnice s různými pohybovými postiženími, kterým se dobrovolně věnujeme v naší Taneční škole Orianadance v kroužku PROHANDICAP a ostatní tanečnice ve věku od 4 do 67 let.

Výtěžek z prodeje vstupenek pak bude věnován Mariánce Vaněčkové, kterou pravděpodobně ještě letos čeká operace páteře...

Mariánka Vaněčková – 11let, od 3 let trpí Spinální svalovou atrofií a je upoutána na vozíček, zatím je tato nemoc neléčitelná a bohužel smrtelná. Způsobuje ochabující svalstvo v celém těle, tedy i svalstvo plic a orgánů, nezbytných pro život. Maminka se snaží tedy Mariánce alespoň život prodloužit a zpříjemnit doplňky stravy, rehabilitačním cvičením, plaváním ve slané vodě, kompenzačními pomůckami a kroužky. K zajištění mobility také využívají auto. V tomto roce bude Mariánce pravděpodobně operována páteř a to znamená pořídit nový elektrický vozík, nové auto s plošinou, zvedací zařízení do bytu a jiné nákladné pomůcky.

Místo konání akce: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, nám. T. G. Masaryka 5555, Zlín
Datum začátku akce: 10. Prosince 2016 18:00
Datum ukončení akce: 10. Prosince 2016 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2249N 17.6607E

Případné změny si prověřte na webu akce Taneční benefiční pohádka O mořských vílách

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce