Taneční večer v Prostoru

Akce Prostějov

Taneční večer v Prostoru
Zábava, párty
Další akce ve městě Prostějov

Taneční večer v Prostoru

Rádi bychom pozvali všechny příznivce dobré zábavy na neformální ples v novém podniku Prostor. Můžete si užít své oblíbené tance nebo jen přijít posedět v přátelském prostředí a vnímat roztančenou atmosféru.

Akce proběhne v režii spolku Pomáháme tancem, o. s. a výtěžek z akce poputuje na podporu charitativní organizace jménem LORM, která se zabývá pomocí lidem s kombinovaným postižením zraku a sluchu.

Vstupné 45 Kč. (+ dobrovolný příspěvek pro charitatviní organizaci LORM)

Od čtvrtka 2. 2. budou vstupenky k dispozici v Prostoru na Úprkově ulici, kde se bude akce konat.

(Hluchoslepota je kombinované zrakové a sluchové postižení. Často souvisí se stárnutím či úrazem, přičemž ztráta obou smyslů může být částečná nebo úplná. Tento hendikep způsobuje potíže především při komunikaci, prostorové orientaci a samostatném pohybu, sebeobsluze a přístupu k informacím. Zabraňuje hluchoslepému člověku plnohodnotně se zapojit do společnosti a vyžaduje zajištění odborných služeb, kompenzačních pomůcek a úpravy prostředí. Hluchoslepého člověka můžeme na ulici poznat podle bílé hole s červenými pruhy, která hluchoslepým slouží při pohybu po veřejných prostranstvích, ulicích a na přechodech. Širokou veřejností je červenobílá hůl často zaměňována za bílou hůl nevidomých. K hluchoslepému tak přistupují jako k nevidomému, což může vést k nedorozumění. Způsob komunikace s hluchoslepým člověkem závisí především na rozsahu jeho postižení. Největší pozornost potřebují lidé s vrozenou hluchoslepotou a získanou totální hluchoslepotou. Tito lidé mohou komunikovat např. pomocí dotekové Lormovy abecedy)

Místo konání akce: Prostor, Úprkova 4413/7, Prostějov
Datum začátku akce: 17. Února 2017 18:00
Datum ukončení akce: 18. Února 2017 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4713N 17.1112E

Případné změny si prověřte na webu akce Taneční večer v Prostoru

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
PLANETA SLEPIC
Divadelní sál, Prostějov
ROAD SHOW ČESKÉHO ROZHLASU
Kulturní dům, Šternberk
PLANETA SLEPIC
Divadelní sál, Prostějov
Kafe u Osmanyho
Městský dům, Přerov