Tank Power Show 20.5.2017

Akce Přelouč

Tank Power Show 20.5.2017
Akce pro děti, Sportovní akce
Tank Power, Přelouč
Další akce ve městě Přelouč

Tank Power Show 20.5.2017

Dobrá zpráva pro všechny akční rodinky. Už se nám to blíží!

Již třetí květnovou sobotu Vás areál Tank Power v Přelouči přivítá na 9. ročníku tradiční TANK POWER SHOW. Celý den bude probíhat nejen ve vojenském duchu a těšit se můžete na spoustu novinek. Užijete si s námi den plný zábavy, soutěží, her, nezapomenutelných zážitků a úžasných překvapení.

Záštitu nad letošní akcí převzali - člen Rady Pardubického kraje René Živný, starostka města Přelouče Bc. Irena Burešová a generál Jaroslav Klemeš.

Připraven je bohatý doprovodný program, ve kterém budou k vidění dobové ukázky Klubu vojenské historie Pardubice, historická a současná vojenská technika, panelová výstava "Osudy pardubického Zámečku", ukázky dovedností Českého červeného kříže a dobrovolných hasičů. Součástí programu bude největší lákadlo z minulých let - adrenalinové projížďky v BVP – bojovém vozidle pěchoty v přírodním terénu.

I letos se můžete těšit na účast Pardubické Celní správy, která hostům představí současnou výstroj, výzbroj a vybavení hlídek celníků, exponáty zadrženého padělaného zboží, exempláře zvířat, které jsou chráněny úmluvou CITES. Předvedou se Vám se speciálně vycvičenými psy vyhledávající drogy a jiné nebezpečné látky. Městská policie Pardubice se zúčastní v zastoupení jízdní policie, která si připraví exhibici se svými hvězdami – starokladrubskými koňmi. Po celou dobu bude k vidění výstroj a výzbroj určená právě pro jízdní policii.

Pro děti budou připravené soutěže rozdělené do dvou věkových kategorií: 3 – 10 let a 11 – 15 let.
Každý dětský účastník obdrží hrací kartičku, do které bude sbírat body za splněné disciplíny, a poté si za svoji snahu vybere dárek.
Soutěž pro starší kategorii – „O pohár generála Klemeše“ – bude navíc zakončena vyhlášením vítězů a první tři závodníci obdrží pohár a věcné ceny.

V areálu Tank Power máte v tento den možnost vyzkoušet také plno adrenalinových výzev – lanové centrum s obří houpačkou, řízení offroadových vozidel, čtyřkolky, aquazorbing, projížďky v historických vozidlech, airsoft, střeleckou hru battlfield live a mnoho dalšího.

Celou akcí vás bude provázet moderátor a Dj Rádia Černá Hora Lukáš Mercl.

Vstupné na akci mají děti do 3 let zdarma, děti od 3 do 15 let za 50 Kč, dospělí pak 70 Kč. Zdarma je také parkování v rámci akce (parkování je zajištěno u Kiekertu, odkud se k areálu dostanete pohodlně podchodem, cesta trvá pěšky cca 5 minut).

Po celý den budou k dispozici stánky s občerstvením i s teplou kuchyní.

Více informací na www.tankpower.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Realizační team Tank Power

Místo konání akce: Tank Power, Tovární ulice 1553, Přelouč
Datum začátku akce: 20. Května 2017 10:00
Datum ukončení akce: 20. Května 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0406N 15.5735E

Případné změny si prověřte na webu akce Tank Power Show 20.5.2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč
Sportovní den
Náměstí Přemysla Otakara II., Vysoké Mýto