Testovací JÍZDY ŠKODA 2016

Akce Liberec

Testovací JÍZDY ŠKODA 2016
Auto Moto, Sportovní akce
Sportovní areál Vesec, Liberec
Další akce ve městě Liberec

Testovací JÍZDY ŠKODA 2016

V pořadí již čtvrtý ročník populárního Dětského dne SBD Sever, Čs. Obce legionářské a Libereckého kraje se uskuteční v areálu ve Vesci. Tentokrát výjimečně již o dva týdny dříve než v předchozích letech.

Zatímco v loňském roce se více než patnáctitisícové návštěvě představila historická vojenská technika při inscenaci tankové bitvy německého Wehrmachtu a Rudé armády u příležitosti oslav 70 let míru, v letošním roce budeme svědky unikátní ukázky vojenské bojové techniky, která byla nasazena v operaci Pouštní bouře. Chystaná tanková bitva připomene právě letošní 25. výročí této vojenské operace v Perském zálivu. K vidění bude také legendární vrtulník AH 1 – Cobra. Nebudou chybět ani tradiční ukázky práce hasičů, policistů i vojáků.

Na své si přijdou také děti, pro které bude připravena opět široká paleta her a soutěží. Nebudou chybět ani oblíbené nafukovací atrakce a spousta další zábavy. Stejně jako v minulých letech se budou moci návštěvníci Dětského dne proletět vrtulníkem. Novinkou letošního ročníku bude závěrečná afterparty s hudební produkcí.

Nezapomeňte si do svých kalendářů poznamenat termín sobota 27. 8. 2016. Srdečně Vás všechny zveme.

Místo konání akce: Sportovní areál Vesec, Liberec
Vstupenky: http://www.autokoutek.cz/
Datum začátku akce: 27. Srpna 2016 09:00
Datum ukončení akce: 27. Srpna 2016 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7269N 15.0669E

Případné změny si prověřte na webu akce Testovací JÍZDY ŠKODA 2016
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce