Těžkej Pokondr - 21 Voko bere Tour 2017

Akce Praha

Těžkej Pokondr - 21 Voko bere Tour 2017
Koncerty
Web organizátora:
www.pokondr.cz
Další akce ve městě Praha

Těžkej Pokondr - 21 Voko bere Tour - Praha

LEGENDÁRNÍ POKONDŘI OSLAVÍ 21. NAROZENINY NA DVOU EXKLUZIVNÍCH KONCERTECH V ČECHÁCH A NA MORAVĚ! ÚSTŘEDNÍ DVOJICE NA NICH V DOPROVODU BOOM!BANDU I ZAJÍMAVÝCH HOSTŮ PŘEDSTAVÍ SVÉ NEJVĚTŠÍ HITY, NEBUDOU VŠAK CHYBĚT ANI UKÁZKY Z CHYSTANÉ NOVINKY.

V roce 2016 oslavil originální český projekt Těžkej Pokondr, který tvoří nerozlučná dvojice Miloš Pokorný a Roman Ondráček, 20let na hudební scéně. Podle hesla "kulatiny slaví všichni, my slavíme 21!" připravili na letošek lehkou tour Těžkýho Pokondra s názvem "VOKO BERE TOUR 2017". Na něm chtějí titáni českých cover verzí vyprezentovat své největší hity (Nájem zvedej, Šopák, Vinetů, Vem kačky, Denis, Pejzy, Kampa, Džíny atd. ) a prošpikovat show novinkami z alba "STAR BOYS", které vyjde také letos na podzim.

Nebudou chybět ani hosté, kteří neodmyslitelně patří k rádiové a hudební kariéře obou borců. Se skromností a humorem sobě vlastním tvrdí "máme bohužel jen hity a megahity.... a je to pro nás Sophiina volba něco na show oželet!...!"
Závěrem jednohlasně doplňují "Jsme multimediální těleso netušených kvalit, které chce na výročních koncertech nabídnout velkej mejdan pod rozzářenou diskokoulí, amen!"

Miloš Pokorný(1964) a Roman Ondráček(1966) odstartovali svou kariéru v roce 1991 na Bonton rádiu. Pomohli založit Radio City a stáli u startu Frekvence1.Zásadně se proslavili jako "kmotři" české verze morning show, kterou naplno rozjeli na Evropě 2. Později tuto stanici z pozice ředitelů šéfovali a přivedli do éteru nového morningmana - Leoše Mareše a později i Patrika Hezuckého. Pak si odskočili založit a vést pražské Expres radio, které sklidilo úspěch na ustáleném rádiového trhu. Následovala nabídka od Michela Fleischmanna a návrat na Frekvenci 1. Tam doteď vytváří opakovaně nejposlouchanější rozhovor v českém éteru, kde již vyzpovídali přes 2000 hostů. Hudební kariéru začali v roce 1996 singlem "Saša jede". Od té doby prodali přes 500.000 alb a třikrát po sobě prodali nejvíc nosičů v ČR. Dvakrát moderovali Českého Slavíka a další hudební a zábavné pořady. Na ČT1 měli svou talkshow POKONDR LIVE! Na letošní rok chystají výroční tour "VOKO BERE", kde oslaví 21 let na hudební scéně!

Místo konání akce: Forum Karlín, Pernerova 51, Praha
Vstupenky: https://www.ticketpro.cz/hudba/pop/2073070-tezkej-pokondr.html
Datum začátku akce: 28. Listopadu 2017 20:00
Datum ukončení akce: 28. Listopadu 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0915N 14.455E

Případné změny si prověřte na webu akce Těžkej Pokondr - 21 Voko bere Tour - Praha

Jméno organizátora: Těžkej Pokondr - oficialní
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce