THE BACKBEAT BEATLES (UK)

Akce Jihlava

THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Koncerty
Další akce ve městě Jihlava

THE BACKBEAT BEATLES (UK)

The Backbeat Beatles (UK)
Special guest Jesus Rodriguez as Billy Preston Do ČR míří britské kvarteto TheBackbeat Beatles, přední světový tribute band hrající původní tvorbu Beatles a na slavnostních koncertech připomene 60 let od vydání desky A Hard Day´s Night. Hudebníci z kolébky Beatles, z anglického Liverpoolu na svém českém turné zavítají do Prahy, Brna, Plzně, Hradce Králové a Jihlavy. Speciálním hostem turné bude Jesus Rodriguez (elektrické piano) v roli Billyho Prestona (doplňující člen Beatles). Skupina byla založena v roce 1994 hudebníkem, hercem a zpěvákem Chrisem O´Neillem na základě úspěšného filmu Backbeat, v němž ztvárnila slavné Brouky. Film získal cenu Britské akademie (protějšek amerického Oscara) za nejlepší hudbu.

Jejich prezentace písní Beatles je téměř identická s originálem, a to nejen hudebně, ale i co se týče kostýmů a celkové pódiové choreografie. Skupina vystupuje v různých arénách a divadlech nejen v domovské Británii (včetně slavného klubu Cavern v Liverpoolu, který vyprodala). Za posledních 25 let procestovali celý svět a naplnili velké koncertní arény v Pekingu, New Yorku, Paříži, Moskvě, Dubaji či Hamburgu. Zahráli si po boku známých umělců, jako např.Spandau Ballet, Shirley Bassey či s Liverpoolským filharmonickým orchestrem, a vystupovali také na prestižních místech, jako The Sporting Club Of Monaco, Gleneagles, St Andrews, The Belfry, The Grosvenor Hotel London a další.
Ve dvouhodinovém koncertu zazní většina velkých hitů Beatles. Energické a spontánní vystoupení, klasické kostýmy a vysoká úroveň muzikantství zaručují, že během večera si každý milovník Beatles přijde na své!

20:00

Začátek akce: 28.05.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Divadlo Pasáž, Třebíč
VLASTA REDL & KAPELA
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov
Rodinný den v sadech
Městské sady, Pelhřimov