The Beatles revival live

Akce Most

The Beatles revival live
Koncerty
Další akce ve městě Most

The Beatles revival live

Legendární "Brouci" přijedou do Mostu !! :)
BEATLES revival dorazí do Music arény Nový Obzor a v průběhu dvou hodin Vás provedou hudební tvorbou legendární skupiny. Dokonalé vystoupení, neuvěřitelná image a skvělé kostými. Beatles Revival z Kladna lpí na dokonalosti, takže i velký detailista bude mít problém je rozeznat od originálu.
Po koncertě bude následovat after party s DJ Honzou.
OPEN 20,00, START 21,00 HODIN !
Vstupné v předprodeji 200 Kč, v síti Ticketlive.cz zde: https://www.ticketlive.cz/cs/event/novy-obzor-most-the-beatles-revival-live-27-04-2019

The Beatles Revival Band z Kladna - jedna z nejúspěšnějších evropských revivalových skupin - vystupuje od roku 1996 a má za sebou více než 1700 úspěšných koncertů, TV natáčení, vystoupení v divadlech a kulturních centrech, na firemních párty a plesech, večírcích, festivalech a Silvestrech a to nejen v Čechách ale i v Holandsku, Polsku, Francii, Maďarsku, na Slovensku a dokonce v rodišti legendární čtveřice – severoanglickém Liverpoolu!
Klíčem k tomuto obrovskému úspěchu je nejen dokonalé nastudování a provedení každé z padesáti skladeb, které má skupina v repertoáru, ale i neuvěřitelná fyzická a hlasová podobnost členů skupiny s opravdovými Beatles. Perfektní image doplňují čtyři sady přesných kopií kostýmů, ve kterých Beatles vystupovali, stylové účesy a detailně okopírované charakteristické pohyby jednotlivých členů na pódiu. Dokonalý "Stage Look" korunuje pro Beatles nepostradatelný levoruký baskytarista, který s lehkostí a dokonalým feelingem hraje party svého protějšku – Paula McCartneyho. Dále skupina používá jedině originální vintage nástroje Rickenbacker, Gretsch, Hofner a Ludwig a aparatury VOX, na něž hráli Beatles a díky nimž je dosaženo absolutně autentického zvuku, který znáte z desek či záznamů koncertů Beatles. Dokonce i takové zdánlivě nepodstatné detaily jako originální chromované stojany VOX pod zesilovače nebo originální boty Beatles Chelsea Cavern Boots jsou pro skupinu důležité. Žádná odchylka od originálu není dovolena a každičký detail má své důležité místo a pomáhá utvářet perfektní celek, který přesvědčí i toho nejzarytějšího detailistu a milovníka originálu.
Koncert Beatles Revivalu z Kladna je opravdovou a dokonalou kopií koncertu legendárních Beatles. Jako důkaz slouží i to, že skupina byla pozvána do rodiště Beatles - anglického Liverpoolu a tam v legendárním Cavern Clubu odehrála tři vystoupení a absolvovala hodinové interview a živý koncert v pořadu On The Beat na Liverpool BBC Merseyside Radio, což se dosud žádné neanglické skupině nepodařilo. A nebo to, že po vystoupení v Adelphi Hotel v Liverpoolu přišel dokonce skupině poděkovat dlouholetý tajemník Beatles Alistair Taylor a prohlásil, že vystoupení skupiny bylo naprosto dokonalé a chvílemi prý nevěřil, že na pódiu nehrají praví Beatles, přestože s nimi strávil na cestách dlouhých pět let. Jedním z důkazů je též obrovský úspěch na Estrel Beatles Festivalu v Berlíně, kde skupina svým výkonem nadchla prvního manažera Beatles Alana Williamse natolik, že kapelu přizval ke spolupráci na projektu John Lennon Memorial. V neposlední řadě je též měřítkem úspěchu bezpočet televizních vystoupení, například v TV Nova, ČT1, maďarské MTV, polské TVP1, slovenské TV Markíza, německé MDF1 a dalších televizích po celé Evropě.

20:00 – 5:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ROCK FEST KRUPKA
Stadion Krupka, Krupka
Hudba Kadaně
KD Střelnice, Kadaň
Hudební festival Labefest 2024
Smetanovo nábřeží, Děčín
Vysmátý léto 2024
Plácek pod hradbami, Kadaň
Festival lidových a dechových hudeb
Františkánské zahrady, Kadaň
MUZIKÁLY NARUBY
Letní Kino, Chomutov