The Dead South v Praze

Akce Praha

The Dead South v Praze
Koncerty
Další akce ve městě Praha

The Dead South v Praze

The Dead South
Support: Devarrow


THE DEAD SOUTH
Dlouhá řada úspěšných turné kanadské bluegrassové a folkové skupiny The Dead South pokračuje. Jejich single „In Hell I’ll Be In Good Company“ se zaslouženě stal hitem a dosáhl více než 13 milionů zhlédnutí na YouTube. Následovalo jarní turné po Evropě, téměř naprosto vyprodané, které ještě upevnilo jejich pověst sympatické a zábavné live kapely s kvalitní produkcí na vysoké úrovni. Skupina je skutečně neobyčejná: dokazují to vyprodaná vystoupení v klubech plných tančících a jásajících fanoušků.
Teď má i zbytek Evropy šanci užít si fantastickou atmosféru vytvořenou dunícím basovým bubnem, rychlými sóly na banjo a proplétajícími se hlasy frontmanů Natea Hiltse a Scotta Pringleho. Trasa turné skupinu zavede do Holandska, Německa, Belgie, Dánska, České republiky, Rakouska, Švýcarska a Francie.
The Dead South na přání stále se zvětšujícího počtu fanoušků zahraje jak oblíbené skladby z debutového alba „Good Company“, tak ty nejnovější z alba „Illusions & Doubt“. Dynamika těchto živých vystoupení je naprosto jedinečná. Mladí Kanaďané jsou na rozdíl od jiných bluegrassových skupin mnohem flexibilnější a dokáží svou hrou na mandolínu, cello, banjo a akustické kytary obecenstvo přivést do varu. Temný, chraptivý zpěv Natea Hiltse je v dokonalé harmonii s jemnějším, čistším hlasem Scotta Pringleho. Výsledek je báječný a strhující.

Jevištěm The Dead South je nyní celý svět – v USA jsou žádanější než kdykoli předtím a o jejich moderní bluegrassový folk projevilo zájem dokonce i Japonsko a Austrálie. Pro tuhle sympatickou skupinu je ovšem typické, že na své první fanoušky nezapomíná a vždycky si k nim znovu najde cestu.
http://thedeadsouth.com/

https://www.youtube.com/watch?v=Hxtg3xqsVoE&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=B9FzVhw8_bY
https://www.youtube.com/watch?v=2LzW8CHkfPo

Devarrow

Devarrow (Graham Ereaux) prokládá své písně drobnými kompaktními příběhy a zážitky z vystoupení. Tyto texty mají zcela osobitý půvab. Devarrow vypráví o vlastní životní pouti plné hledání sebe sama, úvah a neobyčejných fantazijních světů. Jeho sympatický a upřímný projev a pozoruhodné akustické vystoupení si získalo velký ohlas už na nedávném turné po Německu.

https://youtu.be/cNM1K2V7PtU
https://youtu.be/1ZeVYaI_vTI
https://youtu.be/YA3f-l8x4w


Pořádá:
DevilDuck Records & Booking | saskia@devilduckbooking.de | Hamburg

Místo konání akce: Klub 007 Strahov, Chaloupeckého 1903 / Blok 7, Praha
Datum začátku akce: 16. Listopadu 2017 19:00
Datum ukončení akce: 16. Listopadu 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0808N 14.3925E

Případné změny si prověřte na webu akce The Dead South v Praze

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
FREDDIE - CONCERT SHOW 03.06.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
Rammstein 2024
Letiště Letňany, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 26.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
SANDRA (DE)
Kongresové centrum Praha, Praha